Řidič zdemoloval dodávku o návěs kamionu na okraji Prahy

  • 47
Dálnici D1 na okraji Prahy směrem do centra zavřela v poledne nehoda nákladního auta a dodávky. Ta narazila zezadu do návěsu kamionu, ze zdemolované kabiny museli hasiči vyprostit zraněného řidiče. U nehody přistával vrtulník, provoz byl omezený i ve směru na Brno.

Nehoda se stala zhruba v poledne mezi druhým a prvním kilometrem, mezi Chodovem a Spořilovem. Dodávka narazila zezadu do návěsu kamionu.

Nehoda na D1 v Praze

„Je to nehoda nákladního auta s dodávkou. Na místě je vrtulník,“ uvedla kolem půl jedné odpoledne středočeská policejní mluvčí Barbora Schneeweissová.

Provoz ve směru do centra Prahy se kvůli zásahu zcela zastavil, omezená byla doprava také v opačném směru, kde auta záchranných složek obsadila dva pruhy. Kolem třinácté hodiny se podařilo provoz do centra částečně obnovit jedním pruhem.

Pražští hasiči na Twitteru uvedli, že museli jednoho člověka z dodávky vyprostit a předali ho záchranné službě do vrtulníku.

Úsek D1, ve kterém se stala nehoda.

Úsek D1, ve kterém se stala nehoda.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,