Zdrogovaná žena ulomila stěrač na autě, nadávala strážníkům, jednoho pokousala

  • 20
V poutech skončila agresivní mladá žena pod vlivem drog, která na pražské zastávce Pankrác ulomila zadní stěrač z auta stojícího poblíž. Po konfrontaci městskými strážníky se začala chovat útočně, plivat kolem sebe a sprostě nadávat. Strážníci ji proto zpacifikovali a zavolali záchrannou službu.

Případ se odehrál ve středu 19. července. „Gestikulace neznámé ženy směrem k projíždějícím strážníkům přivedlo hlídku na zastávku MHD Pankrác. Oznamovatelka označila osobu, kterou viděla ulomit zadní stěrač z nedaleko stojícího vozu,“ popsala mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová.

Cestující v metru vyděsil polonahý mladík, po těle měl rozmazanou krev

Podle ní se jednalo o šestadvacetiletou ženu, která byla pravděpodobně silně intoxikovaná omamnou či psychotropní látkou. Neustále vykřikovala, nekomunikovala a povalovala se po svém příteli, který s ní seděl na zastávce. Nakonec se dala před strážníky i přivolanými policisty na útěk, při zadržování jednoho ze strážníků dokonce pokousala.

„Nekousej, nekousej,“ apeloval na ni jeden ze strážníků.

„Reakce v podobě hmatů, chvatů a přiložení pout na sebe nenechala dlouho čekat,“ okomentovala Seifertová.

Policie na místo přivolala záchrannou službu, která si agresivní a křičící ženu převzala do péče. Případem se policisté nadále zabývají, dodala Seifertová.