Taxikář za volantem zkolaboval a málem sjel ze svahu. Vezl pasažéra, po kterém...

Taxikář za volantem zkolaboval a málem sjel ze svahu. Vezl pasažéra, po kterém pátrala policie. (20.11.2017) | foto: Jiří Meixner, iDNES.cz

V taxíku zkolaboval řidič a zemřel, hledaného pasažéra zadržela policie

  • 4
V Hradištku v okrese Praha-západ zkolaboval za volantem taxikář. Nepodařilo se ho zachránit, na místě zemřel. Smůlu měl i jeho pasažér. Lavička ho sice zachránila před sjezdem v neovládaném autě ze srázu, po nehodě ho ale zadrželi policisté.

K nehodě v místní části Brunšov vyjeli před polednem středočeští policisté a posádka soukromé záchranné služby Asociace samaritánů ČR.

„Taxikář během jízdy zkolaboval a narazil před srázem do lavičky. Řidiče podle záchranářů postihlo srdeční selhání,“ informovala mluvčí středočeské policie Jana Dětská.

Záchranáři po příjezdu začali u řidiče s oživováním, ale nedokázali mu pomoci.

Společně s řidičem byl v autě jeden pasažér, který po nehodě zpanikařil a z místa utekl. Policistům se ho podařilo vypátrat a s překvapením zjistili, že je v databázi hledaných osob. Muže zadrželi a převezli na stanici.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz