Na rychlostní silnici I/7 u Slaného na Kladensku v úterý začaly velkoplošné...

Na rychlostní silnici I/7 u Slaného na Kladensku v úterý začaly velkoplošné opravy. (2. srpna 2021) | foto:  ŘSD Středočeský kraj

Na řidiče u Slaného čekají dopravní omezení, úpravy potrvají deset dnů

  • 0
Na rychlostní silnici I/7 u Slaného na Kladensku v úterý začaly velkoplošné opravy. Dopravní omezení se dá očekávat od příštího týdne ve směru na Prahu i na Chomutov. Zdržení může vznikat zejména v době ranní a odpolední špičky, uvedl Martin Buček z týmu komunikace Ředitelství silnic a dálnic.

Rekonstrukce se týká poškozených úseků poblíž čerpací stanice u Netovic a také mimoúrovňové křižovatky se silnicí I/16. „Bude vyfrézovaná stará obrusná vrstva, vyčištěn povrch, aplikován spojovací postřik a položena nová obrusná vrstva,“ popsal Buček. 

Hotovo by mělo být 11. srpna, záležet bude ale i na počasí a postupu práce. Úsek u křižovatky se silnicí II/118 Slaný – Smečno čeká i vyfrézování a položení konstrukční vrstvy. 

Provoz bude zachovaný jedním jízdním pruhem a kyvadlově řízený semafory. „Jakmile to technologie dovolí (nutné zatvrdnutí teplé obalované asfaltové směsi) bude provoz opětovně obnovován,“ doplnil Buček.

,