JP

Není šest výstřelů na sebevraždu trochu overkill?

J56a60n 51Š73v93e90c

13. 5. 2024 22:45

Sebevražda a 6 výstřelů? Tak snad to vzal na jistotu do zad.

Každopádně upřímnou soustrast pozůstalým.

OS

Není to úplně neobvyklé. Sebevrah vystřelí párkrát do země, aby zahnal případné zachránce, a pak to skončí.

MV

Šest výstřelů na sebevraždu? Kam se jako sebevrah střílel???

Upřímnou soustrast rodině a všem kteří ho znali. 6 výstřelů, to na sebevraždu nevypada. Fakt by mě zajímalo kam se 6x střelil. A přitom by stačila jedna střela do hlavy.

Ale něco podobného už tady přeci bylo. Jak se ta holčina šestkrát bodla nožem, z toho třikrát do srdce.

AJ

Chudák každý, kdo neumí jinak cestu ven. Pokoj jeho bolavé duši a upřímnou soustrast jeho blízkým.

Stejně je zarážející, že v dobách fakt těžkých k přežití se života držíme zuby nehty, a čím víc se máme obecně dobře, tím horší je naše psychické zdraví, odolnost, tím více máme depresí, smutku, a mnohem častěji si saháme na život. A to se nám sebevrazdi už i děti a senioři. Něco je velmi špatně.

TH

Bohužel žijeme dnes ve velmi složité době s nejasnou budoucností. Stát vůbec není připraven pro mladé lidi. Vůbec jim nedává žádné pracovní jistoty s možností získat startovací byty. Česká justice by měla změnit paragrafy a zákony, aby mladý člověk měl před sebou lepší budoucnost. Právě tyto nejistoty vedou k zadlužení, neschopnosti splácet, ve vztahu k hádkám až poté dojde na nejhorší a to k vraždě nebo k sebevraždě. Lidé bez zbraně hold volí skoky z mostů nebo skáčou pod vlak. Složky IZS nemají v tomto vůbec lehkou práci. Snad se to v nejbližších letech znění, ale příliš tomu nevěřím.

Foto

Stát má poskytovat základní servis. Není tu od toho, aby poskytoval nějaké jistoty. A mladý člověk má před sebou takovou budoucnost, jakou si od samého začátku začne vytvářet.