Diskuze

Opravy změní trasy tramvají na Vinohradech, metro pojede do půlnoci

Pražský dopravní podnik nachystal na čtvrtek dvě zásadní změny. Začala platit výluka několika tramvajových linek kvůli rekonstrukci ulice Bělehradská na Praze 2. Dopravní podnik současně prodloužil metro o další hodinu, takže bude jezdit až do půlnoci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Metro do pulnoci si muzou strcit tak, kam slunce nesviti, pokud na nej nebudou navazovat i spoje za Prahu. K nam jezdival autobus, ktery navazoval na posledni metro, takze v cca 0:45. Ted jede posledni spoj 22:40 a tady ke zmene nedochazi. :-P

0 1
možnosti

To se ale budete muset obrátit na svou radnici, v tom vám Praha opravdu nepomůže.

1 0
možnosti

Kdo by si chtěl informaci o stávajícím provozu pražských tramvají doplnit, tak od dnešního rána nejezdí tramvaje částí Spálené ulice v centru (úsek meti ul. Lazarská a Národní), což bude asi pro mnohé důležitější informací než Vinohradská ulice.

0 0
možnosti

I ta Vinohradská třída je důležitá, protože je spojnicí pro lidi z dolní části Prahy 3 k metru a dále a nejen pro ně ......

0 0
možnosti

Po ukončení omezení souvisejicích s covidem se v Praze MHD nevrátila zpět do původního provozu a nefungují a stejně tak předpůlnoční spoje od metra .....za mlčenlivého přihlížení Hřiba a magistrátu.

1 2
možnosti

Po jakém ukončení omezení ? Proč by se měla vrátit do původního /rozsahu/ provozu a za jakého mlčenlivého přihlížení ?

0 0
možnosti