Muž během potyčky spadl do kolejiště, policisté hledají posledního útočníka

  • 10
Pražská policie řeší potyčku ve stanici metra Rajská zahrada, kde jeden z útočníků strčil do protivníka tak, že spadl mezi vagon metra a kolejiště. V souvislosti s případem pátrá po muži v červené bundě a černé zimní čepici na hlavě, který se k incidentu připletl. Zbylé tři účastníky konfliktu policie našla.

Incident započal ve vagonu metra stojícího ve stanici, kde mezi třemi muži došlo nejprve ke slovní rozepři a následně k fyzickému napadení. „K tomu se připojil dosud neznámý muž v červené bundě s černou zimní čepicí na hlavě,“ uvádí ve zprávě policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Jeden z mužů strčil do druhého takovou silou, že upadl mezi soupravu metra a kolejiště. Za ním poté spadl další muž. Oba poškození se během incidentu zranili, podle policie museli být lékařsky ošetřeni.

Policie pátrá po muži v červené bundě a černé zimní čepici na hlavě, který se připletl k potyčce ve stanici metra Rajská zahrada.

Případem se pražská policie zabývá od začátku dubna. Tři účastníky konfliktu už našla, po muži v červené bundě a zimní čepici, který měl také fyzicky zranit jednoho z účastníků potyčky, nadále pátrá. Žádá ty, kteří muže na záběrech poznávají, aby kontaktovali linku 158.

Účastníci konfliktu jsou podezřelí ze spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví.


Témata: Praha, policie, bunda