Diskuze

Dlažba v Praze je plná děr, můžou za to řidiči aut i turisté lační suvenýrů

Po zimě ohrožují chodce v Praze výmoly hluboké tak, že si v nich snadno mohou zvrtnout kotník. Hodně děr je v chodnících vydlážděných žulovými kostkami. Právě ty nejvíc trpí hmotností aut, která na ně vjíždějí. Technická správa komunikací výtluky nestíhá opravovat, a třeba radnice Prahy 7 je proto opravuje sama.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Měli by to dát rychle do pořádku, je v jejich vlastním zájmu, aby případné demonstrace neměly dost střeliva.

0 0
možnosti
KD

K21a22r63e31l 49D86r63d18a

23. 4. 2019 16:59

Na tom Smíchově je zničená dlažba po které jezdí auta. Ona je to sice pěší zóna, ale chodníky a vozovka jsou vymezeny. Chodník vypadá v pořádku. Tak pardon, že ty jehly se týkají případů, kdy je třeba přejít vozovku k autu.

0 0
možnosti
PB

P93e19t64r 83B72á81č83a

23. 4. 2019 15:15

Pre muzou za to ridici ;-D Ti uz v tehle republice muzou fakt za vsechno.

A vubec za to nemuzou ti, co se o komunikace maji starat ze, penez na to vybiraji dost.

1 1
možnosti
AK

Tak u nás ve Vršovicích spousta bezmozků na chodnících parkuje auta. A tím je samozřejmě ničí.

0 0
možnosti
DK

Ať se jde podívat paní Lišková před MinSpr do Vyšehradské. Tam denně rejdí smeták Komwag a denně trhá kostky z chodníku. Technická správa komunikací je mistrem na výrobu problémů a nutných oprav až to dělá dojem, že si práci vyrábí. Každou ulici, každý chodník kopou třikrát nejmíň. Např vloni udělaný chodník na Ostrčilově náměstí, který v neděli opět rozkopali, viz zábradlí u Botiče které natřeli a pak vyměnili a pak vyměněnému dodělali ještě příčku....a pak řvou že nejsou lidi. a Vršovická? Křesomyslova? Kolik let se jenom kope a opravuje?

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
DN

Firma se STARALA a pak ji předala v dezolátním stavu...

0 0
možnosti
VK

Tzv. prazská mozaika je na pohled hezká, ale absolutne nepraktická, špatne se po tom chodí, v mokru je kluzká a nebezpečná! Kostky jsou dávno jiz prezitek, navíc ubírají na eleganci prostredí - clovek musí jít v teniskách...

1 7
možnosti
Foto

Dovolím si nesouhlasit, právě naopak jsou velmi praktické. Kromě estetických důvodů se taká jedná o aplikovaná opatření, která změní městské prostředí ve prospěch přirozeného odtoku. Jedná se především o tyto polopropustné povrchy- neboť spáry mezi dlaždicemi prosakuje voda. Je to důležité pro udržení zásob podzemních vod, čímž velká města hodně trpí. A těchh důvodů se najde mnohem víc: protipovodňová opatření, udržení městského mikroklimatu v rovnovaze a podobně.

0 0
možnosti
Foto

Nesnáším kostky, nedá se po tom chodit v podpatcích

4 4
možnosti
MK

M67a27r22e78k 75K40l12u73f11a

23. 4. 2019 11:27

Co to musí být za chabrus na mozek, když vezme dlažku z chodníku a následně ji hodí do Vltavy? Neměla by se takovému jedinci nařídit povinná ústavní léčba? Rv8-o

11 0
možnosti
MD

ty kostky tam drží památkáři nebo kdo?

1 0
možnosti