Diskuze

S Barrandovskými terasami zchátral i válečný pomník, oprava se neplánuje

V blízkosti právě rekonstruovaných Barrandovských teras se nachází polozapomenutý pomník obětem 2. světové války. V průběhu let se stal terčem vandalů a zlodějů kovů. S jeho opravou zatím nikdo nepočítá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už, tak musí na Královských Vinohradech být zřízen pomník barikádníkům, s Václavem Klausem starším, úředníkem Penzijňáku nahoře a batoletem Václavem, nosícím dlažební kostky tatínkovi, čerstvému členu KSČ, dole.

Když už ta letiště jsou spotřebována, tak alespoň ty Klausovy Vinohrady, s výhledem na krásné tunely!

0 0
možnosti
JB

J69i89ř28í 60B27u29š84e57k

22. 11. 2018 13:45

Porážka Německa se dnes moc nenosí, jsou to naši největší investoři, tak je nebudeme zbytečně dráždit nějakou vzpomínkou na jejich porážku, není to pro Prahu priorita. Kdyby to byl pomník k obětem okupace v r.68 tak by se nějaká koruna našla. Je potřeba se na to dívat politicky.

1 3
možnosti
OT

Kdyby tam sedával Vašek,to už by byl dávno opraven.Na hrdiny co porazili Německé vojáky se peněz nedostává.

3 2
možnosti
DP

A nebylo by lepší, kdyby ten pomník nikdo nedevastoval? Radnice památník přesunula jinam, kde ho nikdo doufejme devastovat nebude. Velká paráda to stejně nebyla.

1 0
možnosti
PK

P69e67t76r 95K78o93l37á15ř

22. 11. 2018 12:55

"Zůstala jen kamenná mozaika Martina Sladkého, která znázorňuje vojáky s puškami."

Na mozaice není jediný voják ... Památník uctívá civilní bojovníky z řad občanů Prahy! To, že na to Praha kašle je pohrdání našimi předky.

6 1
možnosti
DP

Předky pohrdali ti, co pomník zdevastovali a rozkradli. radnice ho přesunula jinam, aby k tomu nedocházelo. Zůstala jen ta mozaika - nic moc...

2 0
možnosti