Diskuze

V Hloubětíně bude místo polikliniky desetipatrový dům s byty a ordinacemi

Budoucnost objektu s ordinacemi a jeho okolí v pražském Hloubětíně je nejistá. Loni totiž získal polikliniku v Klánovické ulici v Praze 14 i s pozemkem od soukromých vlastníků developer Central Group, který chce na místě stavět byty. Starosta ujišťuje, že zdravotní péče zůstane během výstavby zachována a nové ordinace v bytových domech budou patřit Praze 14.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je bohužel takový klasický aktivistický evergreen - sebelepší projekt vždy přitáhne bandičku osob které proti ní budou bojovat, často vesměs pouze pro peníze které vytáhnou z investora jako "odpustek", koneckonců lidé jako Kužvart a pod. na tom mají založený regulérní byznys, a tento případ je dokonce ukázkový - minulá garnitura radnice vůbec nezpochybňuje správnost toho projektu, vadí jí že ho chce realizovat "špatná" firma, protože s ním původně přišla ta "správná", a ta hrstka aktivistů slouží jen jako beranidlo... Jak prosté.

Jinak je to velmi dobrá myšlenka, jedná se o již zastavěné území, starý objekt se nahradí novým, funkce zůstane zachována a rozšíří se, zlepší se celková úroveň a urbanistické řešení lokality, případný ekonomický přínos pro MČ je spíš třešnička bonusem. Objektivně tam není moc relevantních výtek, takhle by to mělo vypadat, ona prostě stará ounz v Hloubětíně žádné realitní terno není.

1 0
možnosti
MZ

Prahu už dávno řídí developeři. Na co je jim nějaká veřejná vybavenost! Ta jim překáží v zisku.

1 0
možnosti
MP

Tohle je tak strasna prasana. Clovek by rekl, ze devadesatky mame za sebou.

1 0
možnosti
KN

Vstali noví bojovníci;-)!!

0 0
možnosti
JP

Jsem z této lokality a je to jen další projekt pro elitu, holt co jste si odcinkali pri úžasné revoluci tak to teď je

2 3
možnosti
LH

Kdo je "elita"? Ten, co vydělává víc?

1 1
možnosti