Diskuze

Mladíci v parku napadli vrstevníky, kopání do hlavy a těla si i natáčeli

Pražští policisté pátrají po skupině mladíků, která v parku Lannova brutálně napadla a okradla dva jiné chlapce. Oba útoky si navíc mladíci nahráli na mobilní telefony a záznam následně zveřejnili na sociálních sítích. Právě tam policisté na incident narazili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Některé středověké tresty by se měly zavést zpátky. Takový obyčejný pranýř. Dát do něj ty mladíky, natočit a zveřejnit na sociálních sítích, televizi a pod. Jenomže bohužel tu máme ochranu osobních údajů a další ptákoviny.

2 0
možnosti
TL

Zbytečně vyhozené peníze za náboje.

0 0
možnosti

Rodice tech napadenych by mohli pribrat par chlapu a problem vyridit jednou pro vzdy, kdyz s tim ma policie problem. To chce resit rychle a razne.

3 0
možnosti
Foto

Až deset let? Snad pouze deset let.

0 0
možnosti
JB

Chápu to správně, že ti policisté vyšetřují nějaké fejkové video ze sociálních sítí? 8-o

Ale tak co, i snaha se cení. Ale příště míň koukat na jůťůb, jů? :-(

0 9
možnosti
OM

Možná méně hulte. To se pak lépe věci posuzují.

7 1
možnosti
ZB

Jedno jisté je, mnoho gaunerů a lumpů je v Česku nepotrestáno a nebo uniknou se směšným trestem. Tak například mnozí zloději z řad politiků nebyli ani obžalováni. Mladým tito lidé slouží jako vzory - "umí v tom chodit". Je tedy třeba veškerou kriminální činnost tvrdě trest, a to i zpětně, žádné promlčení. Bohatství musí lidé nabýt vlastní pílí a nebo jiným legálním způsobem, například výhrou v loterii a ne zlodějnou!

2 0
možnosti
TN

Asi moc inteligence nepobrali když to dali na sociální sítě...To je jako ti chytraci co jeli po dálnici mimo povolené rychlosti a pak to dali na youtube...

2 0
možnosti
ES

V normální společnosti by to řešil policista-pochůzkář s pendrekem a reálnou možností ho použít.

4 0
možnosti
TL

Popř strážník MP.

0 0
možnosti
TH

Byl jsem loni okraden, vím, kdo to udělal, dal jsem si práci se shromážděním důkazů, z vlastní iniciativy zaplatil několik tisíc za písmoznalecký posudek pachatele a když došlo na výslech, tak ten šmejd uvedl, že je to vše nesmysl a co se písmoznaleckého posudku týká, tak odmítl vypovídat, na což má právo a dokonce má i právo lhát (??? když lže svědek, tak se dopouští trestného činu). Když mi to ten policajt líčil, tak se obhajoval tím, že ho nemůže nutit násilím a pokud se v něm nehne svědomí, tak za 14 dní případ uzavře jako nevyřešený, protože má toho plný stůl a musí plnit termíny. Jen tak na okraj, nešlo o úplnou prkotinu, ale o věci za cca 110 tisíc.

Chci tím říci, že ne za vše mohou soudy, jak se tu píše, ale ještě dříve laxnost policie. I tak zůstávám optimistou a věřím, že jsou i důslednější oddělení.

9 1
možnosti
MB

Odsoudit a zavrit na 10let

1 0
možnosti