Opilá žena prohodila v sobotu po půlnoci mobil dveřmi autobusu v Plzeňské ulici...

Opilá žena prohodila v sobotu po půlnoci mobil dveřmi autobusu v Plzeňské ulici v Praze. (2. května 2023) | foto: MP Praha

Opilá žena prohodila mobil dveřmi autobusu, dovnitř vlezla po čtyřech

  • 3
Strážníci museli v sobotu krátce po půlnoci v Plzeňské ulici krotit opilou čtyřiadvacetiletou ženu. Ta se potácela k výstupní zastávce zaparkovaného autobusu s řidičem uvnitř. Žena se pokusila nastoupit do vozidla, a když neuspěla, prohodila skleněnou výplní dveří mobil.

„Žena přešla k předním dveřím, a když se neotevřely, udeřila do nich několikrát pěstmi, přičemž ji úder odrazil a spadla na zem. Než hlídka došla přímo k ní, prohodila neznámý předmět skleněnou výplní dveří,“ sdělila mluvčí pražských strážníků Irena Seifertová. Později hlídka zjistila, že se jednalo o mobilní telefon.

Překvapený řidič autobusu otevřel dveře ve snaze zjistit, co se stalo. Toho žena využila a po čtyřech vlezla do autobusu, kde se chytla tyče, vstala a začala pěstmi řidiče napadat.

Opilá návštěvnice aquaparku se válela v šatně a nadávala okolí i strážníkům

„Výzvy strážníků k uklidnění a vystoupení z autobusu zůstaly bez reakce, proto přišly na řadu hmaty, chvaty a nakonec i pouta,“ uvedla mluvčí.

Svou totožnost čtyřiadvacetiletá opilá žena nezvládla prokázat ani ústně. „Případ si k dořešení převzala státní policie, škoda byla předběžně vyčíslena na 15 tisíc korun,“ dodala Seifertová.


Témata: Praha