Hromadná nehoda zablokovala Pražský okruh u Modletic. Silnice už je průjezdná

  • 43
Kvůli dopolední nehodě tří aut u Modletic byl dnes zhruba na čtyři hodiny zcela uzavřený Pražský okruh na 77. kilometru ve směru k dálnici D1. Doprava v místě nehody se krátce před 14:00 rozjela, zatím jedním pruhem, vyplývá z informací Národního dopravního centra.

Podle středočeské záchranné služby se při nehodě zranilo pět lidí, z toho jeden středně těžce a čtyři lehce.

Zhruba na půl hodiny byl přerušený provoz na okruhu i ve směru na Ruzyň. Podle středočeské záchranné služby se při nehodě zranilo pět lidí, z toho jeden středně těžce a čtyři lehce.

Tři auta se na 77. kilometru Pražského okruhu srazila kolem 10:00. Podle pražské policejní mluvčí Violety Siřišťové bylo příčinou srážky dvou dodávek s vleky a osobního auta pravděpodobně nepřizpůsobení rychlosti jízdy. Po dobu uzavírky okruhu policie odkláněla dopravu ve směru k dálnici D1 na exitu 82 u Jesenice.

Záchranáři po nehodě ošetřili pět zraněných. Jeden člověk se zranil středně těžce, po nezbytné péči na místě byl letecky transportován do Ústřední vojenské nemocnice. Další čtyři lidé se zranili lehce, z toho dvě děti. 

Po ošetření je záchranáři převezli do nemocnic, řekla mluvčí středočeské záchranné služby Petra Effenbergerová. Prvotní odhady záchranářů hovořily až o sedmi zraněných. 

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,