Diskuze

Muž podezřelý z napadení dvou pejskařek v Praze se přihlásil policii

Pražským policistům se přihlásil muž podezřelý z napadení dvou žen, které venčily psy v Čimickém háji v Praze 8. Muž tvrdí, že se celý incident odehrál jinak, než pejskařky uvedly.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LL

Vzhledem k tomu že něměly ty čokly na vodítku, měl je proplesknout podstatně důkladněji. Možná přidat nějakou razantnější metodu pro lepší zapamatování

podmínek pro venčení psů.

1 4
možnosti
JP

Nemáte pravdu. Venčím psa v Čimickém háji a asi vím, o koho se jedná. Jednou jsem se ním hádal, když v tom šel kolem městskej policajt. Ten prohlásil, že žádná taková povinnost, jako mít psa v lese na vodítku, neexistuje.

0 0
možnosti
ID

No to jsme se toho dozvedeli. Zajimala by mne verze toho pana a ta tady neni.

2 0
možnosti
Foto

Jak mohl vedle jejího psa stát cizí muž, aniž by věděla, zda mu něco neudělal? Jedině tak, že byl pes na volno. Zralý k nakopnutí.

0 3
možnosti
BM

než kopat do psů, tak je lepší profackovat majiteleR^ S tím musí souhlasit i každý pejskař, dvoupejskař, třípejskař a každý 1,5 občan ČR, vyjma kuchařů.

4 0
možnosti
RK

R90o78m19a50n 63K75o90v51á28ř

27. 12. 2017 13:28

třeba jeho verze:..."vzteklej pes mě začal kousat do nohy, tak jsem jej nohou odstrčil. Jeho kňučení zaslechla panička a začala mi vulgárně nadávat. Na moje upozornění, že není na vodítku a nemá košík, mi obě začaly vyhrožovat zabitím a mlátit mě kabelkou a vodítkem s kovovou karabinou. Jejich útok jsem odrazil a odstrčil je. Jedna z nich měla vysoké podpatky, tak zavrávorala a upadla. Protože byli hysterické a nepříčetné, raději jsem odešel".

A teď jak to doopravdy bylo. Kdo si co vymyslel a přibarvil?;-)

14 1
možnosti
PB

Že se báby porvaly mezi sebou o to, která má hezčí kožich z činčily?

2 0
možnosti
TD

Pavel se neudržel, no. I muži mají své dny... ;-)

9 0
možnosti
MS

Kdo chodí sem na diskuse, tak věděl od začátku, kdo to byl! ;-)

13 0
možnosti
OZ

Tak, je to zářný příklad jak člověk může kvůli psům z blbnout.

1 0
možnosti