Diskuze

U Čáslavi se srazila dvě osobní auta s cisternou, zemřeli tři lidé

U Čáslavi na Kutnohorsku se srazila dvě osobní auta a cisterna, na místě byli tři mrtví. Řidič nákladního auta utrpěl vážná zranění a byl letecky přepraven do nemocnice, mezi dalšími pěti zraněnými je i malé dítě. Policie silnici uzavřela do pozdních večerních hodin a odklání dopravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže zemřelá posádka byla opět obětí viníka nehody. Jsem zvědav, zda se dočtu výsledku trestu. Celkem by mne zajímalo jak se rodina viníka nehody postaví k situaci přeživšího dítěte z nehody. Protože se stala strašlivá tragédie.

8 0
možnosti

P65e71t15r 28M70o70l54á71k

5. 8. 2019 11:02

Taky jsem zvědav, protože kvůli jednomu spěchajícímu ... zemřela úplně zbytečně fungující rodina;-O

3 0
možnosti

J70a63n 70V60e14r42n81e69r

2. 8. 2019 23:23

Tři mrtví lidé, ale cisterna NAŠTĚSTÍ nic nepřevážela. Ta rezavá neempatická mluvčí hasičů je u nich za trest?

0 5
možnosti

Co bylo to bílé auto?

0 0
možnosti

Podle kol Ford. Nějaký větší. Mondeo, Galaxy, kdoví.

0 0
možnosti

Strasna tragedie. A ted jak se to asi mohlo stat, kdyz 3 vozy? Predpokladam, ze nekdo predjizdel kamion a nestihl to a 1 auto v protismeru? Nebo pri predjizdeji jineho osobaku celni naraz do kamionu, vice scenaru asi moc nebude. A tim jake to ma nasledky, tak 90 asi nejeli, coz koneckoncu videm na okrskaach v CR nonstop!

0 0
možnosti

Lepší je vyrazit o půl hodiny dříve a dojet v pořádku, pokud tedy nepotkáte nějakého bezohledného sobce v nesprávný čas na nesprávném místě...

1 0
možnosti

Mrtvé dítě u nehody, moje "noční můra". Za čtvrt století už jsem jich několik zažil a vždycky jsem to pár dní rozdýchával.

9 0
možnosti

Jo, tenhle úsek znám, rovina, krásná viditelnost. Předjíždí se tam opravdu ve velkém, ve velké rychlosti a za plného provozu. Takové ty vracečky na poslední chvíli. Přitom to není zrovna ten úsek 38, kde se pohodlně vejdou tři auta vedle sebe. Často si tam vytvářím od předjíždějících sebevrahů odstup, jenom abych tím za sebou vytvořil kolonu podobně netrpělivých. Spousta řidičů tam jede už notnou dobu za náklaďákem či jiným pomalým vozidlem v koloně, protože od Kolína i notný kus za ním je silnice výlučně jednoproudá, protože dvouproudovky se staví jenom jenom v blízkosti velkých měst (ani kolínský obchvat se nedočkal a co se divit, když frekventovaná odbočka na Kaňk nemá ani vlastní odbočovací pruh) a stoupací pruhy taky nejsou kvůli rovinatosti terénu.Ten provoz, zejména kamionový, si fakt žádá dva pruhy a zpoplatnění mýtem. To se má v tomhle úseku zavést od 1.1.2020, tak uvidíme, jak to pomůže. Té rodině už bohužel ne. Strašné.

14 0
možnosti

Mýto to asi moc nevytrhne... :( Jinak souhlas.

0 0
možnosti

Teď jsem viděl že se tam nějaká slečna hasička namalovala v Octavii a odjela ? Ta má nervy - já bych asi dávil někde za stromem... A pak hurá na psychiatrii... Upřímnou soustrast všem pozůstalým.

0 1
možnosti

Když to máte jako práci, tak jste bohužel zvyklý na to, že tam někdo umřel. Je to kruté, ale je to tak.

2 0
možnosti

D85a44v14i83d 27P75e48c94a

2. 8. 2019 17:20

Třeba se jednou dožijeme státovky, jak v Rakousku, střídavě jeden pruh, dva pruhy a betonové svodidlo uprostřed. Hodně životů by to zachránilo.

10 0
možnosti

Samo od sebe se u nás nic nepostaví.

0 0
možnosti

Strašný, strašný. Upřímnou soustrast blízkým.

A teď jsem si pustila přímej přenos a ta "frajerka" na vysokých podpadcích v (pravděpodobně) nějakém hasičském kostýmku/uniformě - ta zjistila, že je přímej přenos a přišla se tam předvádět? Neustále se ležérní chůzí vykrucuje a promenáduje sem tam co nejblíž kameře... nemám slov!Rv

2 5
možnosti

Tisková mluvčí. Je tam platná, jak mrtvýmu zimník a nudí se tam.

Třeba ještě bude dávat rozhovory do večerních zpráv - tak zabíjí čas...

1 0
možnosti