Děti s psychickými potížemi poslat do náboženské sekty je super nápad, ten starosta musí být hlava. Budou jim vykládat, jak jejich prorok Thomas Smith našel v lese zlaté desky popsané neznámým písmem, jak to neznámé písmo přes noc přeložil a sepsal knihu mormonů. Mormoni například tvrdí, že Ježíš Kristus žil v Americe, zakazují pít kávu, čaj nebo coca-colu. Sex přes svatbou je pro ně nepřípustný, ale bigamie už problém není. Pro děti se sociální fobií to bude pecka ...

JZ

Přirozeně, firmy a jejich zaměstnanci jen všechno platí, včetně starostovy výplaty - fuj. Ještě, že se o místo přihlásila sekta.

Starostovi zkrátit odměnu, ať se místo peněz pomodlí v bílých trenkách, v klidu porozjímá a nelpí tolik na tom materialismu.

JH

Oni se o to místo nepřihlásili, oni si ho koupili. Ten starosta vás irituje proč?

MD

Výborný nápad, přehodit nejzranitelnější do chřtánu sekty, bravo!

DF

Takže na Pankráci vedle výškových budov se staví jednopatrový kostelíček a ne například projekt s tolik potřebným bydlením. Praha je fakt provinční město.

EK

“Vazi si toho, ze na miste nevznikne treba mrakodrap...” kamarade, vygooglil sis nekdy, jak mormonsky chramy vypadaj? Cast jejich viry je, ze cim vyssi chram, tim vys k bohu. Takze mrakodrap ti tam vznikne stejne, akorat neogotickej.

JR

J49a47r54d85a 67R60o54š26k71o

12. 4. 2024 18:40

Víra je to nejlepší na světě. Církev je to nejhorší na světě. Jakákoliv.

VD

Ještě horší je fatální ztráta rozlišovací schopnosti.

PB

Co tam místo náboženských fanatiků udělat parčík, třeba i malé jezírko? Ale za to asi starosta "všimné" nedostane.

MG

M16i16r42e72k 16G77a64l70k51o

12. 4. 2024 19:48

Bereš úplatky? Fuj. Styď se. Máš důkazy nebo si další prolhaný bednář? Je to hnus lhaní. Je mi líto lidí kolem Tebe.

RM

Tak asi lepší než mešita. Ale to je tak vše pozitivní co k tomu můžu říci.

JS

no, asi lepší než mešita, ale.... je podstatně víc důležitějších a užitečnějších zařízení....

MG

Diskutovat, jestli je tohle lepší než mešita...to je asi jako diskutovat, zda je lepší dostat zásah kulkou mezi lopatky, nebo lopatkou mezi kulky.

AK

Jako místní a žáci jsme zde kdysi hráli fotbal, tenis, stolní tenis a ZŠ, tehdy největší v Praze 4, měla unikátní část sportoviště v zázemí.

Bohužel rozhodnutí, sebrat lokalitu pro aktivity místních se zrodilo již před mnoha lety někde v zájmech okolo našeho obecního úřadu. Viz https://zpravy.aktualne.cz/domaci/obyvatele-pankrace-vyhnali-developera-nyni-tam-budou-mit-mor/r~2ead62306dbf11e5974b0025900fea04/

TT

Politik se nezastaví před ničím, co by bránilo toku financí v jeho prospěch. Ale to přece není žádná novinka.