Diskuze

Odstranění graffiti na Karlově mostě bylo neodborné, dočistí ho památkáři

Odstranění graffiti z Karlova mostu bylo neodborné, pilíř dočistí restaurátor. Konstatovali to odborníci, kteří se dopoledne u mostu sešli. Po odebrání vzorků se má zjistit, zda byl pilíř poškozen.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přece nemohou přiznat, že celému národu lhali - řekli že to bude trvat 3 týdny, tak to musí trvat 3 týdny. Teď budou předstírat, že něco dělají, aby "si zasloužili" ty své prašulky. Ihned po odstranění nápisu totiž byla zpráva, že tam nebyly žádné stopy po nějaké barvě.

4 1
možnosti

Proč té informaci že tam nejsou žádné stopy po barvě věříte a té pozdější ne?

0 1
možnosti

Jak by asi vypadal ohlas lidu, kdyby ten noční hrdina po sobě nechal rozpotej barevnej flek nebo důlek v mostu? (přitom je jen velká náhoda, že to tak nedopadlo)

0 2
možnosti

Chvala Bohu , ze se most nemusi zbourat.

4 0
možnosti

Od okamžiku, kdy "odborníci" Karlův most po svém zrestaurovali bych si na jejich místě netroufala o někom jiném tvrdit, že na něm cokoli provedl neodborně. Naše původně jedna nejvzácnějších památek už má na sobě neodbornosti víc než je zdrávo.

6 1
možnosti

Prosím o dopadení a důkladné vyslechnutí tajemného odstraňovatele graffit !!! Jistě nám sdělí to své know-how, díky němuž by radnice ušetřila nemalé částky R^

4 3
možnosti

M40a36r89e64k 11V57a77l78í91k

31. 7. 2019 13:25

Že by wapka a nezájem o to, jestli ten tlak vody něco nezpůsobí? Díky, ale takové know-how si může strčit za klobouk. Pár nápisů a prostříkáme se do stavu, že žádný pískovec nezbyde.

0 2
možnosti
Foto

Ano pane primátore, pane náměstku. Tím, že barbar odstranil umělecké dílo našich přátel z D, nám způsobil hmotou újmu. Neekologickým Wapem a vodou způsobil to, že jsme nežádoucí umělecké dílo nemohli zlikvidovat toluenem, acetonem, C6005, C6006, S6005, ani žádnými jinými organickými rozpouštědly! Pochopitelně po jeho naprosto amatérskému a diletantskému zásahu, zbyly v trhlinách mikroskopické zbytky nanesené barvy. O to těžší bude nyní je odstranit. Proto vás žádáme o prodloužení doby na realizaci rekonstrukce, revitalizace a obnovy pilíře, minimálně o dva roky. Je třeba mikroskopického rozboru každé mikroskopické, byť potenciální trhliny. O laserové diagnostice nemluvě. 3D diagnostika je naprosto nezbytná. To s sebou samozřejmě nese nezbytné náklady. Sejděme se a dohodněme se na částce 2mld (+500ml,-0), jinak vám most spadne na hlavu! S pozdravem Váš Historický Ústav.

14 2
možnosti

Oni to dolikvidují. Přece si dvojka odborníků nenechá jen tak vzít supr výdělek na pár týdnů. Však v článku rovnou píšou, že se na tom ještě jakože odborníci podepíšou. Bude se dočišťovat. To bude placených víceprací.

1 3
možnosti
Foto

I42v32a84n 11K10ř38í36ž

29. 7. 2019 18:43

Čistící nanohoubičky. Paráda, K,I

1 1
možnosti

Z toho za chvíli bude podobný případ, jak ta uprchlá mamba.

3 0
možnosti

O85t30o 84H19o89m68o98l55k34a

29. 7. 2019 18:23

Celá tahle diskuse je zjevně o něčem úplně jiném, než o čmáranici na Karlově mostě. Je velkou smůlou našeho národa, že nerespektuje své autority (politiky, policii, památkáře, ...) A je velkou ostudou našich autorit, že se už po několik režimů chovají tak, že jim národ nemůže věřit. :-(

7 1
možnosti