Ráno na Příbramsku havarovalo auto, řidiče transportoval do nemocnice vrtulník....

Ráno na Příbramsku havarovalo auto, řidiče transportoval do nemocnice vrtulník. (1. července 2023) | foto: HZS Středočeského kraje

Na Příbramsku auto narazilo do stromu, řidič zůstal ve voze zaklíněn

  • 2
V sobotu ráno vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému na Příbramsko. U obce Věšín třiatřicetiletý řidič narazil autem do stromu. Záchranáři ho letecky transportovali do motolské nemocnice v Praze. Nikdo další zraněn nebyl.

„Havárii jsme měli oznámenou z linky 112 před půl osmou ráno. Řidič ve vozidle seděl sám,“ řekla iDNES.cz krajská mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Po nárazu auta zůstal muž v autě zaklíněn, následně ho vyprostili profesionální hasiči z Příbrami a dobrovolní z Rožmitálu pod Třemšínem. Předali ho do péče záchranářů.

„Pacient měl poranění hlavy, po ošetření byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Motole,“ řekla iDNES.cz mluvčí záchranné služby Monika Nováková.

Dechovou zkoušku u řidiče nemohli policisté provést a nařídili odběr krve v nemocnici.

Silnice je po deváté hodině ranní v místě nehody uzavřena z důvodu vyšetřování a odklízení následků havárie.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz