Tragickou nehodu u Mělnického Vtelna nepřežil řidič osobního auta

  • 3
K vážné dopravní nehodě došlo dnes ráno mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví. Srážku osobního a nákladního vozidla u Mělnického Vtelna nepřežil jeden člověk. Silnice byla pět hodin uzavřena.

Na silnici I/16 u obce Mělnické Vtelno došlo dnes okolo půl osmé ráno k tragické dopravní nehodě osobního a nákladního auta. Vozy se srazily u odbočky na obec Chotětov.

Muž, který řídil osobní auto, zůstal ve voze zaklíněný. Podle mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové utrpěl natolik závažná zranění, že jim na místě podlehl. Řidička nákladního auta vyvázla z havárie bez zranění.

Řidič náklaďáku v Mělníku při rozjíždění srazil ženu. Ta nehodu nepřežila

Hasiči ihned po příjezdu začali s vyprošťováním řidiče zaklíněného v osobním vozidle. „Přijeli jsme na místo a započali jsme vyprošťovací práce, po příjezdu zdravotnické záchranné služby a lékaře byl na místě konstatován exitus,“ řekl mluvčí středočeských hasičů Tomáš Bakalář.

Okolnosti nehody policisté vyšetřují. „Podle prvotních šetření bylo příčinou nehody zřejmě nedání přednosti v jízdě ze strany řidiče osobního vozu, který nehodu bohužel nepřežil,“ sdělila středočeská policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Kdo nehodu skutečně zavinil, bude jasné až po ukončení vyšetřování a případných expertizách. Škoda na vozidlech dosáhla podle předběžného odhadu 1,75 milionu korun.

Silnice byla v místě nehody zhruba pět hodin uzavřená.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz