Diskuze

Řediteli školy dal hlavičku a zlomil mu nos, potrestán však otec žáka nebude

Domažlický soud podmíněně zastavil trestní stíhání čtyřiačtyřicetiletého muže, který loni v lednu napadl ředitele Základní školy v Poběžovicích na Domažlicku. Dal mu takzvanou hlavičku. Konflikt začal kvůli úrazu útočníkova syna, který se stal při potyčce s jiným žákem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sledujeme rozklad společnosti v přímém přenosu. Zajímavé. Ale především tragické.

2 0
možnosti

Rozdíl je v tom že 44-letý občan má trestně právní odpovědnost. Na rozdíl od 14-ti letého. Měl by vědět co je za hranou.

0 0
možnosti
LM

...ty příspěvky s nejvíce kladnými hlasy.

Klukovi někdo rozbije hlavu a nic se neděje ve smyslu pouze ošetření "zdravotníkem" ? Nikdo nevolal záchranku. Tady si asi nikdo neuvědomuje co se děje s mozkem po takovém úderu, že je hlava "rozbitá". Může dojít k otoku atd. Na první pohled banalita, která se může zvrtnout v pěkný průser.

Na druhou stranu dostane ředitel "hlavičku" a hned se volá záchranka a málem i policie a je z toho nemocenská a trestní oznámení.

Trochu nepoměr a otci se nedivím. Chtěl ukázat řediteli jak se asi cítí jeho syn.

[>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-][>-]

0 2
možnosti
AN

A60l33e74s 62N70o45v61a38k

4. 11. 2020 9:05

Vysmech spravedlnosti ze strany justicni mafie :-/Rv

2 1
možnosti
IP

Jsem si myslela že pokud odejdu od soudu tak je to pohrdání. Ale tady je vidět že když se nebojíte otevřít ústa tak vám hodně projde. Jen tak dále spravedlnosti

1 0
možnosti

Kvalitní spoluobčan. Nepracuje, v exekucích a ještě agresivně napadá druhé. Nechápu, na základě čeho nebyl potrestán - že drze odešel od soudu? Takového zbytečného člověka by škoda nebyla...

2 1
možnosti
VB

Nějak jsem z článku nepochopil na základě čeho soud zastavil trestní stíhání?!

1 1
možnosti
IP

Protože je to chudák invalida s exekucemi. Určitě za ně nemůže. To systém

1 1
možnosti
DK

44letý ynvalydný důchodce ??? To toho lempla budeme živit ještě celá desetiletí ??? Na fyzické napadání má, ale, síly dost, ne ??? Nemohl by pracovat ? Chudák učitel - ten .... mu bude újmu splácet po tisícovce celou věčnost. :-/

6 1
možnosti

P40e46t70r 75Č58e90r68n52ý

4. 11. 2020 6:47

No , to je vláda menšiny.

2 0
možnosti
Foto

Absolutně z toho nejde poznat, kdo je padouch a kdo hrdina. I když podle mých zkušeností ten, kdo vytočený používá slovo arogantní, obvykle ví co to znamená a používá ho správně. Obvykle.

0 1
možnosti