Diskuze

Soud snížil trest za zmlácení muže, který po útoku zůstal ochrnutý

Krajský soud v Plzni snížil trest Jakubovi Hlaváčovi, který loni na konci dubna brutálně zmlátil v restauraci jednatřicetiletého Karla Sankota. Napadený muž po útoku zůstal ochrnutý na polovinu těla. Okresní soud původně útočníka poslal do vězení na šest let, po odvolání je trest o rok a půl nižší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nezbývá alespoň, než doufat, že střety vyhledávající útočník narazí na většího frajera, než je sám ...

2 0
možnosti

Tak kde studoval ten soudce? Asi v Plzni:-(!! Za zničení života 4,5 roku, a hned vedle za daňové úniky jim hrozí až 10 let!!Absurdistán[>-]!!

2 0
možnosti

to je logika. když to jeepem nabořím do favorita, též to bude polehčující okolnost, protože kdyby místo favoritem jel trambusem, tak se mu nic nestalo? takto uvažuje soud?

12 0
možnosti

Hn us hnus... naše soudnictví je ostudné, nikomu nic zlého nepřeju..ale pane soudče..boží mlejny ..nic vám to neříká..

6 0
možnosti

P58e65t13r 72H16r29a58b23á39k

9. 10. 2019 12:52

A to se zveřejňuje jen něco. Ten náš právní jednou uvede zemi do chaosu.

4 0
možnosti

P14e59t29r 41S85e45v92e51r59a

9. 10. 2019 12:48

Odpornee. Pane soudce, mel byste se stydet.

11 0
možnosti

On slyšel jen jak to šustí, to zase bude Ježíšek!!

0 0
možnosti

H72o29n19z30a 55K50n69o15r12r

9. 10. 2019 12:48

Takze,kdyby byl zdravy,tak by se nic nestalo...ja myslel,ze v soudnictvi nejake kdyby neexistuje,ze se jedna s fakty!!Ten muz je ochrnuty diky napadeni nejakeho ... a ten jeste ani neni natolik slusny,aby se aspon omluvil ci jinak projevil litost,dokonce je tak vycurany,ze majetek (pozemek) prepise na nekoho jineho,aby nahodou chudak nemusel platit vic,nez je nutne!Ten muz ma dozivotni nasledky nejen on,ale i ti,kteri se o nej staraji...nevim,ale 4,5 let mi prijde malo i s prihlednutim na vsechny okolnosti trestaneho.

11 0
možnosti
Foto

Díky JUSTICI se bojíme ! Každý násilník ví , že se mu nic nestane !!

7 0
možnosti

To, že poškozený měl nějaký zdravotní problém, a útočník způsobil závažnější následky, by mělo být spíše přitěžující okolností, i když třeba o tom problému nemohl vědět. To je riziko, se kterým by měl počítat každý, kdo se někoho rozhodne papadnou.

Útočník je ten, kdo je za situaci odpovědný a měl by být odpovědný za následky, i když třeba nechtěl, aby byly tak závažné.

11 0
možnosti

Kdyby napadený byl zdravý...

To je tedy argumentace. To by mě zajímalo, až pan soudce zestárne a někdo ho přepadne a způsobí mu zranění s trvalými následky, jestli bude spokojen s argumentací, že kdyby napadeny (pan soudce Pokorný) nebyl tak starý a křehký, nebylo by se mu při přepadění nic stalo a kdyby byl ovládal sebeobranné techniky, nebyl by okraden a kdyby ovládal bojové sporty nebo byl ozbrojen, mohl z působit újmu útočníkovi, takže sednout si půjde pan Pokorný, protože málem způsobil těžké zranění nebo i smrt útočníka.

16 0
možnosti