Diskuze

Matka u soudu přiznala ubití novorozeněte, prý se bála přítelovy reakce

Dvaadvacetiletou Kateřinu M. viní obžaloba z toho, že porodila doma zdravou holčičku a pak ji úmyslně usmrtila. Miminko praštila do hlavy o roh sprchového koutu, bodla ho do krku a šíje a udeřila paličkou. Případ začal projednávat Krajský soud v Plzni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R18e43n34é 44J94í98š82a

16. 4. 2018 13:28

Hrozný, po třech odstavcích jsem to ani nemohl dočíst.

0 0
možnosti

Smutné.Holka hloupá,fixovaná na chlapa,který to v hlavě taky nemá srovnané.Navíc se mi příliš nechce věřit,že vůbec netušil,že je těhotná,devět měsíců ji neviděl svlečenou,nebo jak?Nechci spekulovat,ale myslím si,že se mu situaci nechtělo řešit a čekal,až se vyřeší sama.Tím neomlouvám tu vraždu.Už samotná skutečnost,že vytáhla z šuplíku paličku na maso,aby ji mohla pužít,je děsivá.

2 0
možnosti

Co na to říci. Aspoň zavřít a co nejdéle. Snad pak bude už neplodná.

0 0
možnosti

J31a87n 39Č70e27k24a16l

16. 4. 2018 11:19

Chudák dítě...

Btw: a tohle tupé stvoření má volební právo...

5 0
možnosti

Nechápu jak můžou být některé ženské tak hloupé, že chtějí být s nějakým pochybným chlapem za každou cenu, jen aby náhodou nebyli samotné. Než takového ma.ora co měla, tak to radši být singles.

5 0
možnosti

Chápe to někdo? V době, kdy je na každé větší nemocnici babybox? Pro tohle není omluva.

21 0
možnosti
Foto

I70v15o 85P91a90t74t40a

16. 4. 2018 10:44

Pokuste se přemýšlet v širších souvislostech. Podobně před pár dny třicetiletá Jana F. usmrtila novorozeného chlapečka. Výjimky jsou v jednotlivých případech, nevztahují se na případy často opakované. Problém se netýká žen. Základní problém je v tvrdě proti-natalitní politice státu vůči pracujícímu obyvatelstvu! Stát rodiče zdaňuje bez ohledu na výchovu dětí. Jen v r. 2018 jsou platy rodičů nadměrně zdaněny ve výši 44 miliard korun. Navíc nemáme potřebu vychovat děti, protože investice rodičů do výchovy dětí jsou nevratné. Při odchodu do důchodu rodiče přenechají velkou část svých dividend z investic do výchovy dětí bezdětným důchodcům. Jen v r. 2018 bezdětní důchodci vytunelují dividendy rodičům-důchodcům ve výši 43,44 miliard korun! Proč to tak je? Protože starobní důchody jsou dividendy z investic do výchovy dětí! Kdo ještě věří, že si odvodem sociálního pojištění spoří na vlastní starobní důchod, měl by rychle procitnout.

1 14
možnosti

Vážený pane, zamyslete se nad sebou. Nebudu zde polemizovat nad Vaším zdravím, ale u článku s vraždou novorozence psát toto.... Cáš článek je naprosto mimo téma. Tato, žena by si dítě pravděpodobně nenechala ani kdyby doživotně neplatila žádné daně. Daňové ůlevy nejsou motorem k tomu mít či nemít děti. Ty zkrátka člověk buď chce, nebo nechce. Motorem to je možná leda tak pro lidi s nižším intelektem apod. To by bylo na delší debatu.

4 0
možnosti

A je to tady zase. Nemocný a trpící člověk, tak se na něj sesypeme, napliveme na něj a budeme mu přát smrt. Kolikrát jsme už viděli tenhle příběh?

2 6
možnosti

Já bych přál život tomu mrněti, ale už je pozdě.

5 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
14 1
možnosti

Sice je takhle nema moc uvazovat (prinejmensim ne na verejnosti) ale ona dedicnost je asi tez dulezita - a dulezitejsi, nez se smi priznat. Co kdyby to detatko adoptovali nejaci bezdetni rodice a pak za 16 let bezmocne sledovali, jak se - z laskou jimi vypiplaneho - ditete stava dalsi osobnost typu Kateriny a jejiho pritele :-P

9 0
možnosti

Máte pravdu, psychopatické sklony bývají dědičné, u sociopatů je to sporné.

0 0
možnosti