Diskuze

V Plzni někdo hodil kámen na jedoucí vlak, rozbil okno a zranil pasažéra

Neznámý vandal zaútočil v Plzni na jedoucí vlak. Hodil na něj kámen, který rozbil dvojitou skleněnou výplň okna ve vagonu. Provoz na trati z Plzně do Prahy byl na více než hodinu zastaven.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

...tak - dopadnout, zavřít až bude "černej" !!;-€

0 0
možnosti
VV

Já bych to viděl jinak. To, že se nikomu nestalo nic vážného, je pouze náhoda. Takže podle mne právní kvalifikace obecné ohrožení - což ovšem představuje "trochu" jinou sazbu.

7 0
možnosti
MB

Podobnou vec mi udelali deti neprizpusobivych na Rondelu kdyz jsem jel na Lochotin. Hodili mi sutr na celni okno. U Shellu jsem se otocil, drapsnul je tam a zavolal Policii. A vysledek? Odlozeno pro mladistvost a mam si to nechat opravit z havarijky. A to mi jeste policie rekla ze jsem nemel pravo je zadrzovat :))

8 1
možnosti
Foto

Neco podobneho se stalo tusim dva dny tomu ve state Michigan. 5 teenagers mezi 15-17 let hazelo z mostu dolu 3-kilove kameny dolu na protinajici dalnici. Trefili auto a pasazer na sedadle spolujezce (32 let, 4 deti) byl usmrcen. Policie je chytla a budou souzeni jako dospeli s moznosti dozivotniho trestu.

7 0
možnosti
JK

Že by nějaký bojovník proti kapitalismu a soukromému vlastnictví? A nebo mladík?

2 1
možnosti

Chytit, a zaplatí až se bude divit. Ono škoda 6tisíc pro ČD není vše. Co to hodinové zpoždění pro 35 pasažérů. To je zdarma? Měl by každému zaplatit odškodnění za zpoždění dejme tomu podle aktuálního výdělku, což by mohlo dělat takových 8.500,- na 35 osob (superhrubá mzda na 1 hodinu průměrného platu 29tis. x 35).

4 0
možnosti
KK

To nevím jestli by měl dostat obecné ohrožení ale pár facek určitě.

7 0
možnosti
JK

Studenou cimru. A jestli chce zatopit, tak támhle je cisterna s vodou.

1 0
možnosti
LC

Neměl by dostat také obecné ohrožení?

9 0
možnosti