Diskuze

Po ráně pěstí spadl muž na hlavu a zemřel, útočník dostal šest let vězení

Krajský soud v Plzni poslal invalidního důchodce Gustava Janečka na šest let do vězení. Podle spisu se v prosinci 2018 před bufetem na plzeňském autobusovém nádraží pohádal s mladším mužem a dal mu ránu pěstí. Napadený spadl na schody, udeřil se do hlavy a ještě týž den zemřel v nemocnici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co schody? Měly černo-žlutý nátěr na hranách? Nebo nápis pozor schod? ;-) Asi ta pěst byla za něco, co si zasloužil... Zvlášť, když tam byli ti pomocníci...

0 0
možnosti

Na co asi tak má ten invalidní důchod... Když jednou ranou zabije chlapa.Rv

0 0
možnosti

Neviděla jste Old Shatterhanda? Někdy se dějí neuvěřitelné shody okolností. Vypláznete na chlapa jazyk, on se lekne a ťukne hlavou o pootevřené dveře. Ty se pootevřou a vypadne o ně opřené prkno na žehlení. Přitom brnkne o špatně položený nůž na kuchyňské lince a ten se chlapovi zabodne do nohy. Ten vyděšením zdvihne obě ruce nad hlavu, které mu v zápěstí usekne rotující větrák u stropu. Jedna z nich, nechťa dopadne do pánvičky s rozpáleným olejem, přichystaným na palačinky. Ten vypskne a seškvaří tomu chlapovi ještě oko. Ucukne dozadu, ale bohužel má tu nohu připíchnutou k podlaze, takže spadne na záda a hlavu si rozbije o odpadkový koš. No a neštěstí je na světě.....;-)

2 0
možnosti
Foto

Hezke je, jakym zpusobem napadenemu pomohlo tech zminenych 5 az 6 Romu. To bych mozna doporucil vyzdvihnout a ocenit na jednom znamem zpravodajskem portalu :-P

2 0
možnosti

Čin toho chlápka rozhodně neschvaluji. Jen se divím, že je tam jeho nerozostřená fotka, když rozsudek ještě není pravomocný. V jiných případech to nebývá.

0 0
možnosti