Diskuze

Pardubický kraj dá peníze z rozpočtu do silnic, ale hlavně do nemocnic

Návrat před covid.Tak by se dal popsat návrh rozpočtu Pardubického kraje. Počítá totiž s daňovými příjmy ve výši 4,3 miliardy korun, což je stejná suma, jakou skončil výběr daní pro Pardubický kraj v posledním předcovidovém roce 2019.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

Celkem se nedivím, že chybí peníze na stavbu dálnice a dálničních přivaděčů, když jen na 12 km přivaděče kolem Vys. Mýta má stát tzv. archeologický výzkum 400 - 500 milionů. To je zlodějina, která je dnes považovaná za normální.

2 0
možnosti
FK

ty Automaticke mlyny jako galerie.... to je ale 3,14čovina. Uplna zbytecnost, melo se vyuzit jinak. Jinak samo pokracovani Netolickeho mega projektu...

2 0
možnosti
JJ

Ano, jsou lidé, pro které výtvarné umění a kultura obecně je zbytečnost. Ale také jsou lidé, kterým kultura něco říká. A ti vytvoření prostor pro krajskou i městskou galerii vítají.

Navíc tam nebude jenom galerie, ale také centrální polytechnické dílny, společenské a výstavní prostory, kavárna, bude tam možnost promítání filmů...

Na ostrově tak vznikne přitažlivé společenské centrum. Myslím, že pro Gočárovu architektonickou památku je kulturní využití naprosto ideální. Nechápu, co byste tam viděl raději.

1 1
možnosti