Diskuze

Lidé během realitního boomu na nic nečekají, řadovka vyjde i na 13 milionů

V Pardubicích se letos ceny nemovitostí vyšplhaly na svá historická maxima. Předtím než banky zpřísnily poskytování hypoték, lidé kupovali vše, co se dalo, a to včetně těch bytů, které jsou zatím jen na papíře. Podle makléřů už nákupní horečka klesá, ceny však prý dolů nepůjdou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O81n58d77r91a 50S78a64k50a93l

10. 1. 2022 12:07

Když jsme my stavěli barák, tak nás nevyšel ani na 3mil. A tady se lidi perou i řadovku za 13mil., to mi přijde masakr. Nic méně, pozemky jsou strašně drahé a materiálu není na zbyt. https://www.penize.cz/nakup-a-prodej-nemovitosti/426042-majitel-mm-reality-poptavka-po-nemovitostech-nabrala-zbesile-tempo tady dokonce psali že ani byty už nejsou. Tak nevím kam ty naše mladý lidi dáme. Asi budem jak za komančů všichni pod jednou střechou.

0 0
možnosti

Tady už prostě mladá rodina nemá absolutně šanci si škrtnout. To je do konce života v nájmu, nechápu, kam až tohle má šanci růst. To už snad skoro líp vyjde koupit někde něco starýho a předělat si to podle svýho. Sami jsme místo novýho takhle pořídili přes MM chatu za ještě slušný peníze a postupně si jí předěláváme, aby se v ní dalo bydle celoročně. Tyhle moderní stavby, už budou opravdu jen pro vyšší třídu nebo zahraniční klientelu.

0 0
možnosti

Až ta realitní bublina praskne, to bude nářku!

3 0
možnosti

Ale ono to bublina není. Cena odpovídá trhu.

0 0
možnosti

No když na to mají a není jim líto dát za to takový peníze... Počkejte, až úroky vyskočí na 7%,to pak bude na trhu celkem slušný výběr nemovitostí za lepší ceny.

4 0
možnosti

A kdo na to bude mít?

0 0
možnosti

Pad cen neocekava, jen prodavajici bude muset dele cekat, nez najde zajemce...No a kdyz nebude chtit, nebo nebude moci cekat, tak pujde s cenou dolu a to uz je k padu cen jen krucek.

3 0
možnosti

Málo prodejců realit je pod časovým tlakem. 2 roky by musela stagnovat poptávka, aby došlo k poklesu cenu.

0 0
možnosti

Jak se odtamtud budou autama dostávat lidi do práce? když po modernizaci mostu přes vlečku v Pardubičkách je zase jednosměrný, to tam nainstalují chytré semafory jako je to v Rosicích za 20mega?

2 0
možnosti

Nová Tesla bude mít napojení přímo na nadjezd.

0 0
možnosti

P12e58t87r 76M75o84l44á34k

21. 12. 2021 15:10

Střední třída zapláče. Tohle si už může dovolit jen vyšší třída, jako investici, před inflací.

Neumím si představit si půjčovat cca. 10 míčů. To bude splátka kolem 50 tisíc, ne?:-/

12 0
možnosti

několik let budete splácet úroky, pak hypotéku...strašný....

0 0
možnosti