Diskuze

Kvůli zavřené interně pacienty z Chrudimska vozí sanity nejen do Pardubic

Od července je uzavřena lůžková část interního oddělení Chrudimské nemocnice. Pacienti, kteří potřebují ošetření, najdou péči především v Pardubické nemocnici. Pokud však mají sanitky blíže jinou nemocnici, míří také do Ústí nad Orlicí nebo Litomyšle.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

“ Těžko si tak představit, co by se stalo, kdyby se personálně vyprázdnila interna i v dalších nemocnicích.” - Aha a co je to ta Svitavská interna, která už víc než rok sotva funguje a jediné, co ji ještě drží při životě, je skutečnost, že péči o její pacienty převzala interna v Litomyšli!?!?! Mimochodem, už vidím ty pacienty z Chrudimska, kterak končí v Ústí nad Orlicí, když tam kolikrát nepřijmou ani vlastního spádového pacienta...!?!

Odchody lékařů jsou jen důsledkem chování managementu. Jenomže ten je chráněn panem hejtmanem, takže dokud bude stejný hejtman na své pozici, nelze čekat v tomto směru žádnou změnu...

3 0
možnosti
FK

pravdu mate s hejtmanem, a to do puntiku. Management bych az tak nevinil, maji krajem svazane ruce, jsou to v podstate loutky, coz je take spatne, samozrejme.

2 0
možnosti