Diskuze

Klíčová svědkyně v kauze Slunečnice si vzala život, soudní proces to neovlivní

Do objasňování údajného týrání a ponižování seniorů v sociálním Domě Slunečnice v Ostravě nepřímo zasáhla tragédie. Klíčová svědkyně případu 52letá Gabriela Lhoťanová totiž spáchala minulý týden sebevraždu. „Její výpověď byla skutečně velmi podrobná,“ uvedla státní zástupkyně s tím, že by smrt Lhoťanové neměla soudní proces nijak ovlivnit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PHH

To bývalo za socíku taky. Více nebo néně skrytě. Ve škole kuchařky vařily dětičkám šlichty a domů si nosily plné tašky.

Tenhle případ je horší o to, že nešlo pouze o jídlo, ale i o soužití a že pečovatelky, které se mají starat naopak ubližovaly. Ty výhružné listy, ať už je psal kdokoli, by měly mít také trestní sazbu.

Těžký je úděl poctivých whistleblowerů, když se nenajde nikdo, kdo by e podpořil.

0 0
možnosti
RO

R76o49m24a71n 38O16l93á76c73h

30. 5. 2023 21:03

Nepřestává mě udivovat, jak muži i ženy libovolných povolání zvládají levou zadní vyrobit katovskou smyčku, která unese 80+ kilo

0 1
možnosti
PM

Co je tohle za zcestný příspěvek?!

0 0
možnosti
JS

Tyto hyeny ze Slunečnice zaslouží ty nejpřísnější tresty!!!

7 0
možnosti
JK

Souhlas. Chápu, že rutinní péče o téměř nemohoucí seniory není práce pro každého. I člověk, který do toho šel s dobými úmysly, se může časem unavit a vyhořet. V takovém případě by ale měl změnit zaměstnání, a ne si vybíjet svoji frustraci na bezbranných.

10 0
možnosti
MP

Je mi stidno ze žijí s takovou ,sortou hien' která ustvala slušného cloveka k smrti. Paní sem neznal ,ale přesto si dovolím smekám k nohám zesnulé za dnes tak vzácnou odvahu.Pribuznim hodně sil.Odpocivej v pokoji hrdinkou!!!.

8 0
možnosti
IV

Doufám, že těm tyrankám z domova a anonymům se to všechno jednou mnohonásobně vrátí. Paní Lhoťanová, měla odvahu postavit se přesile a zastat se slabších, ať odpočívá v pokoji

57 0
možnosti