Diskuze

My jsme dohodu neporušili, tvrdí Lukáš Semerák z hnutí Ostravak

Ostravak a jeho lídr Lukáš Semerak si zvyká na turbulence. Před třemi lety toto hnutí přispělo k rozpadu tehdejší ostravské koalice. Čtyřkoalice ve složení ANO, Ostravak, ODS a KDU-ČSL pak vydržela do konce volebního období. Vypadalo to, že stejná koalice bude pokračovat i po letošních volbách. Jenže vítězné ANO si nakonec místo Ostravaka vybralo za partnera Piráty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Po minulém vedení tady nezůstal žádný pomník, kde by si člověk řekl, to byla třída ta koalice v tom období,vše byly jen v podstatě vynucené opravy vzhledem k technickému stavu.Tak uvidíme s čím přijde vedení města v tomto volebním období A prodloužená Rudna je maras ŘSD a státu + známých potížistů, z toho bych město nevinil.

1 0
možnosti
PS

Tak si to shrňme. Pan Semerák byl ochoten se v roce 2014 spojit s komunisty a ČSSD v čele se svým údajným úhlavním politickým nepřítelem Palyzou, letos zase v obvodu s ODS se svým dalším údajným politickým nepřítelem Svozilem a teď dva měsíce po volbách naříká, jak on je křišťálově čistý a ostatní ho podrazili. Trapné. Děkujeme, odejděte. Rv

2 2
možnosti
TJ

Teď už bude jenom dobře. :-)

0 0
možnosti
PM
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti