Diskuze

Rodíme, křikla žena na parkovišti u porodnice. Dcerku chytil tatínek

Když na Moniku Koloničnou z Třince přišly ve čtvrtek ráno porodní bolesti, byla v klidu. Nemohla tušit, že vytouženou dceru bude držet v náručí ještě dříve, než se stihne dostat do porodnice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Fascinují mě příspěvky některých velmi chytrých a věci znalých pánů:-/ Shodou okolností se jedná o moji vysněnou vnučku !!!! Že to byl takový fofr mohu potvrdit, ani maminka ani otec nic nezanedbali, ale holčička se prostě rozhodla, že nebude zdržovat svůj příchod na svět.Jsem neskutečně šťastná, že vše dopadlo skvěle a možná.... nebýt povinného měření teploty by to dokonce stihli na sál ;-D

4 0
možnosti

Gratulujeme velice, jinak je zřejmě jasné, že Vy jste ta druhá babička, a ne ta která rajzovala kdoví kde, místo aby byla ready;-D "Zavolali jsme s manželem babičce, aby přijela pohlídat kluky. Je z vedlejší vesnice, ale zrovna něco vyřizovala ve městě a přijela asi za hodinu a půl."

0 1
možnosti
LB

Tak to se tady na horách neujme.

Než zatopíte, než se voda ohřeje...Pod pumpou je to raz dva.

3 0
možnosti
Foto

... a žeňte bábu na lyžích! ;-D

0 0
možnosti
JK

J49a94n 68K74o72h89o89u32t

12. 8. 2020 13:02

Spolužák raky takhle chytal rodící se dceru do náruče na parkovišti. Jen to bylo v noci a v porodnici bylo zamčeno a nemohli se dobouchat a dozvonit. Naštěstí všechno dobře dopadlo. Nedovedu si představit, kdyby ne. Když mi to líčil, nevěřil jsem. Inu okresní město na Vysočině...

A ráno prý říkali v porodnici oné mamince, že tam v noci byli nejací chuligáni, co vyřvávali.

2 0
možnosti
JK

Idnes opět publikuje přípravné slohové práce maturantů?

0 0
možnosti
JW

J57a77r60d60a 19W27o83l15f

12. 8. 2020 12:17

Tak už jen přijedu, napíšu inkoustovkou na záda číslo a je hotovo. Ono to nijak hezky nevypadá, křivý nožičky na zádech číslo, oni vypadají jako fotbalisti.

6 0
možnosti
LB

Tak to se tady na horách neujme.

Než zatopíte, než se voda ohřeje...

Pod pumpou je to raz dva.

1 0
možnosti
PH

To mi pripomina, jak se sestricka nakloni k jednomu z cekajich muzu a rika: gratuluju, mate syna. A jeho soused vyskoci, odhodi noviny a zacne se vztekat: Co to tu mate za system??! On prisel az dve hodiny po me.

8 0
možnosti
PZ

Rodime, kojime :)) super kdysi jsem v tv videl ze umeli rozdojit kozla :D Ale jinak jsem tohle nikdy nepochopil a naprosto odmitam jak rodit tak kojit ;)

0 1
možnosti
PV

P84e51t90r 66V74e52s43e90l32ý

12. 8. 2020 12:12

Zřejmě vnučka Chucka Norrise. Po porodu překousla pupeční šňůru a placentu donesla do bioodpadu.

4 4
možnosti
RO

R69o17m23a45n 61O21l63á17c76h

12. 8. 2020 12:16

Tak už tu byl i méně veselý (ale víc chuckovský) případ, kdy žena z Ostravy porodila v autobuse cestou do práce, pupeční šňůru utrhla, dítě venku zahodila a pokračovala do zaměstnání, kde odsloužila směnu: https://www.novinky.cz/krimi/clanek/zena-z-ostravy-porodila-v-autobuse-cestou-do-prace-syna-nechala-zemrit-ve-studene-trave-250428

0 0
možnosti
NL

Tak takhle rychlý porod, o tom se může naprosté většině lidí jen zdát.

4 0
možnosti
SD

tak vetsinou s kazdym dalsim ditetem je porod rychlejsi ;)

1 0
možnosti
MR

Karel Nováček: máte velmi rozumný názor, nechápu tedy, proč tolik mínusů. Asi jsou zde jen příznivci domácích porodů, kteří nemohou rozdýchat názor, že péči o rodící matku zajistí lépe profesionální lékař než vystresovaný otec.

1 1
možnosti
LS

O to přece vůbec nejde. Jde o to, že každý porod je jiný a někdy je docela těžké poznat jestli to je už ono nebo ne. Někdy jsou bolesti velké a kontrakce po pár minutách a pravidelné - a porod to není (já takhle jednou byla u doktora a ten řekl "zavolejte manželovi, během odpoledne je venku" (a byl to zkušený porodník, primář) a houby, syn se narodil za 2 týdny na to.... Kdežto jindy to začne náhle a jde to velmi rychle, ani kontrakce nejsou moc pravidelné, různě to skáče a dítě se narodí třeba po pár kontrakcích opravdu. A bohužel se ani nedá řídit tím, že první porod je pomalejší (bývá, ale nemusí), moje známá takhle porodila na schodech porodnice. Začly kontrakce, sedli do auta a jeli, bylo to tak 15 minut a najednou to jde ráz na ráz a bylo. Navíc první dítě, takže koukali všichni... A někdo má třeba druhé dítě a porod trvá víc jak jeden den...

1 0
možnosti