JJ

Narcisní primátor Opavy Navrátil (ANO) se umí skvěle chlubit cizí prací. Pokud ale vedení Opavy něco zpacká, dělá Navrátil mrtvého brouka.

Např. před posledními komunálním volbami vytáhl projekt Stromovka. Přípravu pozemků pro výstavbu RD. Na tom projektu pracovalo město X let. Měli hotovou vizualizaci, stanovenou cenu, systém losování. Další dva roky jsou pryč a ticho po pěšině. Prostě katastrofální projektová poprava. Jako v případě v článku popsaného problému místní dopravy. Kolik to všechno město stálo?

Perličkou chování primátora Navrátila za ANO bylo jmenování jeho manželky ředitelkou mateřské školy. Kdy před jejím jmenováním zamlcel její trestní minulost, kdy v organizované skupině kradla v nákupních centrech luxusní zboží v hodnotě milionů korun.

Za zmínku stojí i to, že pro vychloubani se cizím peřím využívá primátor Navrátil svůj osobní fb profil, kdy své příspěvky zveřejňuje na fb profilu města. Tento způsob využívá proto, že na svém profilu může jednoduše filtrovat jemu nevyhovující komentáře. A že těch je.

Tak funguje opavská radnice.

VK

Tak ta kampaň do Senátu se sama neudělá. Navíc za peníze z eráru.