Diskuze

Petici za zachování pediatrie ve Frýdku-Místku podepisují tisíce lidí

Děti z Frýdecko-Místecka musí kvůli léčbě často až do Ostravy. Přes jedenáct tisíc lidí proto podepsalo petici za obnovení plně funkčního dětského oddělení ve frýdecko-místecké nemocnici. Vedení nemocnice ho chce přeměnit v denní stacionář, vedení města i okolních obcí jsou ale proti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Stačí, když tam přijde soukromý lékař bez smlouvy s pojišťovnou, a ceníky dá např. podle ceníků ošetření psů. A bude po peticích.

A pokud někdo začne tím, že si platí zdravotní pojištění, tak připomínám, že děti ho neplatí.

A dobrý zaměstnavatel určitě zaplatí dítěti svého dobrého zaměstnance soukromé zdravotní pojištění a případně účty v ordinaci. Běžný stav ve světě.

Viz např. můj starý blog. https://pavelpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=174822

0 1
možnosti
PD

kolik znáte zaměstnavatelů, kteří to udělají??? Ano, platím pojištění a za děti ho platí stát, tedy pojiš ́tovny jsou povinny základní péči zajistit a ne se vymlouvat, že se na oddělení pohádali doktoři

0 0
možnosti
PD

petice nepetice, nepřijde mi normální, aby ve městě velikosti FM nebyla ve špitále pediatrie. stejně, jako že v okresním městě není o víkendu zubní pohotovost a je jediná v krajském městě (olomoucký kraj)

0 0
možnosti
PB

Hlavně má dost širokou spadovou oblast, ono to pravda ani z toho Frýdlantu do Ostravy neni daleko, ale trepte se tam s nemocným ditkem. Za mě ve Frýdlantu byla i pohotovost, teď abychom všechno řešili až v Ostravě.

0 0
možnosti