Diskuze

Čeští Romové varují před navrátilci z Anglie, masivní příjezdy však nehrozí

Před kritickou situací romských rodin vracejících se z Velké Británie varují některé romské spolky. Podle nich kvůli tomu může dojít k rozšíření koronavirové nákazy v komunitě. Zmiňují zejména Moravskoslezský a Ústecký kraj.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Co si vlastně myslí? Nejprve (snad) pracovali v Anglii anebo pobírali dávky a když jim teče do bot, tak je jim Česko dobré. Typická vlastnost.

0 0
možnosti
Foto

***Krajský úřad přesto domluvil prostory hostelu v ostravské části Vítkovice. „Tam je možno umístit přes třicet lidí. Samozřejmě by si museli pobyt zaplatit,“ zmínil krajský náměstek. ***Vy si myslíte, že ve Vítkovicích je snad málo cigánů a málo problémů???? Tak nám jich ještě přidají!!!! Super !!!!!Měšťáky tady na pochůzkách neuvidíte a všichni žijou stále svým společným životem. ;-O;-O;-O;-O

1 1
možnosti
KS

Už je to tu zase. Romové jedou zdarma domů, kde je čeká výplata dávek se zpětnou platností, popřípadě ubytování, na karanténu kašlou a roušky si vezmou jen pokud je tam televize nebo policie. A ještě k tomu ne všichni!!!!!!

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
RV

R41o15m29a36n 70V60á59c90h74a

10. 4. 2020 23:23

cituji z článku:Asociace proto společně s Hnutím romských studentů navrhuje poskytnutí ubytování lidem v karanténě po návratu ze zahraničí

Hnutí romských studentů?? a to je co zač?

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
ZP

A co takhle zkusit pracovat, to vás nenapadlo?

4 0
možnosti
MV

Sloveso pracovat nemají ve svém slovníku, neví co to znamená..

2 0
možnosti
JH

citace z článku: "vyřízení příslušné sociální dávky není tak rychlé". jaké sociální dávky? jakože někdo se vrátí po letech do Česka a hned zažádá o sociální dávky? z jakého titulu? nehodlá tu pracovat? proč se tedy vrátil? chápu, otazníků v mém příspěvku hodně, ale tohle etnikum je prostě na palici. (samozřejmě to vím, byl to jen povzdech)

11 0
možnosti
Foto

Mozna jste na palici Vy. Vasi lide se take vraci zpet domu. Ano rikam domu i nas je to domov, ale to Vy nikdy nepochopite. Vase etnikum je v pohode? Nechtejte vedet co si o Vas mysli lide jinde ve svete. Mnoho z nas se domu vracet nechce, kvuli takovym lidem jako jste Vy. Nejsou to jen Romove kdo se nechce vracet domu, jsou to i Vasi. Zde zijeme spolu a nevadime si. Vadi nam to vase Cechackovstvi.

0 4
možnosti
MH

Mimo téma. Víte co je absolutní humor? Svobodný, bezdětný cikán studující při zaměstnání.

7 0
možnosti
RV

R31o39m34a81n 96V17á53c79h20a

10. 4. 2020 23:24

spíše absurdní humor,ale jinak superR^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
VI

Proč před léty utíkali z ČR, protože to byl rasizmus ? Já jsem vlastně zapomněl, že ne ve svobodné Anglii, ale chtějí zpátky pod křídla EU ,které jim opět zajistí možnost pilně a poctivě pracovat.

2 0
možnosti
MV

Pilně a poctivě;-D;-DR^R^Pobavil jste mě takhle k večeruR^

5 0
možnosti