Diskuze

Lovci kešek v Ostravě hazardují. Do podzemních stok vstupují i s dětmi

Ani smrt dvou hledačů kešek, kteří v červnu zahynuli v útrobách Motolského potoka v Praze, neodradila ostatní dobrodruhy od vstupu do podzemí. Například zástupci Ostravských vodáren a kanalizací zjistili, že do ostravských stok v poslední době vstoupilo několik skupin hledačů s dětmi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To je blábolů v tom článku ! V Praze nešlo o kanalizaci ale o zakrytý potok - to je dost velký rozdíl. A chyba nebylo umístění keší, ale totální nezodpovědnost lovců. Tak mne napadá, vidím to každý den - když jdou lidi k přechodu, myslíte že se podívají zda něco nejede ?

0 0
možnosti
DV

..ještě že jsem si je stihl odlovit ;-D

1 2
možnosti

Dobrodruzstvi, ktere neni nebezpecne neni dobrodruzstvi...

4 0
možnosti
Foto

Lovit kešky je parádní. Člověk se podívá na místa, kde by jinak nikdy v životě nešel. Ale kanálovky jsem nikdy nechápal. Je to divné a odpuzující. A ještě tam vzít děti.... No opravdu to hraničí s velkou lidskou blbostí.

5 1
možnosti
PB

P80a98v58e74l 91B80í80n93a

8. 8. 2018 16:25

Když si vzpomenu, kam všude jsme jako děti vlezli... Rodiče by mě seřezali ještě dneska, kdybych jim to vylíčil.

3 0
možnosti
PL

jenze bez vedomi rodicu...deti neumi vyhodnotit vsechna mozna rizika, proto bylo detstvi tak fajn :) ale tito rodice by meli mit rozum

1 0
možnosti
AK

Opravdu debilní hra,kde může jít i o život!!To jsou ty dospělí opravdu tak retardovaní???O děckách je to to samé,ale ty z toho nemají rozum!!

2 21
možnosti
JM

Pane Katzer, debilní není hra, ale nerozvážní lidi. Keší mám nalezených 2580 a do kanalů nelezu... Hra je to krásná a často i poučná.

4 0
možnosti