Diskuze

Novojičínsko postihl výpadek autobusů, důvodem byl nedostatek řidičů

Na desítky spojů denně marně čekali minulý týden cestující na autobusových zastávkách v jihovýchodní části Novojičínska. Dopravce Z-Group bus, který obstarává spojení například v Novém Jičíně, Kopřivnici či Frenštátě pod Radhoštěm a okolních obcích, totiž postihl nedostatek řidičů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RD

Bus mi nejel uz dvakrat. Mozna je opravdu problem rict ridici jine linky, aby to rekl cestujicim, kteri stoji na zastavce jak blbci.

0 0
možnosti
PB

Tak, co si budeme povídat, pokuta za nevyjetí spoje je vcelku sranda, takže pokud se sežene lepší kšeft, je lepší platit pokuty... A že toho teď je, výluky za tramvaje, výluky pro ČD a tam jsou ceny, že se vyplatí se na běžnou dopravu vykaslat...

0 0
možnosti
ML

Mluvčí Z-Group už neřekl, jak svoje řidiče platí. Za ty peníze /120 Kč/hod./by jinde nesehnali ani brigádníka na výpomoc.

0 0
možnosti
MK

Hmmm, pokuta za to, ze nesplnili smlouvu - tedy nevyjel bus. A kdy budou platit urednici za to, ze nestihaji v zakonne lhute vyridit zadosti? Jo aha, to je neco jineho, jsem zapomela.

1 0
možnosti
JB

Připouštím, že pracovní zátěž pro naše řidiče je v posledním období velká... A 120 na hodinu uz nedoda.

1 0
možnosti
MK

No, ja myslim, ze by klidne zamestnavatel dal i 300 na hodinu, ale musi na to vydelat, takze by musel zdrazit jizdne a to by zase prestalo ejzdit plno lidi.

1 1
možnosti