ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Petr Lemberk, MAFRA

U páteřní trati u Olomouce našli mrtvou ženu. Spoje nabraly zpoždění

  • 1
U páteřní železniční trati mezi Olomoucí a Přerovem našli dopoledne mrtvou ženu. Podle prvotních informací ji zřejmě srazil vlak, sdělil policejní mluvčí Libor Hejtman. Provoz vlaků ve směru na Olomouc byl kvůli vyšetřování na pár hodin částečně omezen.

Mrtvou ženu našli ležet u kolejí v úseku železniční trati mezi Grygovem na Olomoucku a Brodkem u Přerova na Přerovsku. „Na místě probíhá vyšetřování a zjišťujeme ženinu totožnost. Pravděpodobně se jedná o sražení vlakem, nicméně zjišťujeme další okolnosti,“ řekl v poledne policejní mluvčí.

Oznámení o nálezu těla podle něj přijala policie okolo 10:00. Provoz na dvoukolejné elektrizované železniční trati, která je jednou z hlavních spojnic mezi Prahou a Moravou, Slezskem, Polskem a Slovenskem, byl na pár hodin ve směru na Olomouc částečně omezen a vlaky nabíraly podle webu Správy železnic zhruba dvaceti minutové zpozdění.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,