Diskuze

Investor zalil betonem skruže, aby aktivisté nemohli otevřít parkoviště

V Prostějově graduje bitva o uzavřené parkoviště v centru města, kde má developer postavit obchodní galerii za miliardu. Aktivisté již dvakrát odvalili skruže bránící vjezdu aut, investor do nich proto nyní nalil beton. O budoucnosti celého projektu jednají radní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Koukám, že pan Aláč si vybírá samé developery :) za Šantovku taky mluvil, když se stavěla...

0 0
možnosti

Hm, tak pan radní pomáhá k neoprávněnému vstupu na cizí pozemek (ano, neoprávněnému, dokud nebude jasno, jak je to s pravostí smluv). A teď mi řekněte, co by se náhradou "zlých" vládnoucích radních takouvouhle "hodnou" opozicí změnilo?

0 0
možnosti

Manthellan se snaží jednat fyzickou silou. Věřím ale tomu, že soud (doufejme, že už velmi brzy) rozhodne o neplatnosti veškerých smluv, a to už od té první. Jak jinak by to totiž mělo dopadnout, když v záměru/soutěži vyhrál návrh se společenským sálem, což byla jedna z podmínek, ale v podepsané smlouvě už společenský sál není?

1 0
možnosti

P12a55v43e55l 23Ř47a34p76e50k

24. 1. 2018 20:00

Ony už zákony neplatí a policie nefunguje? Pokud se někdo dobýval na cizí pozemek, tak bych s ním udělal krátký proces a šoupnul ho do kriminálu. To, že se oháněli nějakým (neexistujícím) právem na parkování, by přece nemělo zajišťovat beztrestnost.

1 2
možnosti

Policie na místě byla - městská i státní.

0 0
možnosti