ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Zdeněk Němec, MAFRA

Muž se chodil uspokojovat na železnici, zíral na ženy a onanoval před nimi

  • 9
Neobvyklý případ výtržnictví a sexuálního obtěžování vyšetřují už několik týdnů policisté z Přerovska. Muž, kterého se jim nakonec podařilo identifikovat a najít, zde opakovaně na veřejnosti onanoval v přítomnosti žen a dívek. Vybíral si k tomu ovšem pouze prostory vlaků a nádraží.

Policisté po muži pátrali od konce loňského října a později zveřejnili i výzvu v médiích žádající veřejnost o pomoc. Tehdy se muž uspokojoval před dvěma dívkami ve vlaku jedoucím z Přerova do Olomouce. Nemínil přestat, ani když ho obtěžované upozornily na jeho nevhodné chování. Zanechal toho až poté, co ho jedna z dívek začala natáčet.

Toto nebyl však jediný případ. „Zvláštním způsobem ho zřejmě přitahovala železnice, protože další dívku dostal do rozpaků, když stál na chodbě stojícího vlaku u okna. Dotyčnou, která v té době seděla na lavičce na nástupišti, sledoval oknem a při tom onanoval,“ popsala přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

O několik dní později zase znepříjemnil den starší ženě, jež procházela po schodišti druhého nástupiště přerovské železniční stanice. Na něm zvrhlík stál a v ruce držel svůj obnažený penis.

Policistka poznala v cestujícím sériového onanistu, skončil ve vazbě

„Ve stejný den ještě stihl vystrašit dvě dívky, které cestovaly vlakem do Přerova. Stejně jako v ostatních případech je bedlivě sledoval a při tom se uspokojoval. Zanechal toho, až když se na něj jedna z dívek podívala,“ uvedla Zajícová.

„V žádné ze situací se nicméně nestalo, že by muž na některou z žen či dívek sahal nebo usiloval o fyzický kontakt, stejně tak ani nenavazoval rozhovor,“ doplnila.

Devětatřicetiletý muž, který přechodně bydlí v Přerově, je nyní podezřelý z trestného činu výtržnictví a hrozí mu v krajním případě až dva roky vězení.