Diskuze

Otevření nového mostu na klíčové olomoucké dopravní tepně hrozí zdržení

Olomoučtí řidiči objíždějí už rok dříve velmi vytížený most v Komenského ulici. Kolony se táhnou úzkými cestami v obytných čtvrtích. Termín otevření nového mostu je nyní přitom podle Povodí Moravy ohrožený. Olomoučané z nábřeží rozšířené řeky chtějí důkaz, že jejich domům nehrozí nebezpečí. Povodí je viní z obstrukcí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZR

Je velmi snadné požadovat nějaký důkaz, ale je takřka nemožné dokázat, že se něco nestane. Ať už kdokoliv zpracuje posudek, tak tam vždy bude konstatováno, že stavba pravděpodobně nebo s největší pravděpodobností neovlivní, případně že může ovlivnit stávající objekty. Žádný odborně vzdělaný statik nedá posudek s absolutní zárukou.

V tom je tragédie majitelů bytů, protože chtějí něco, co nemohou dostat a protože (asi) nemají potřebnou odbornost, nedají pokoj dokud to nedostanou.

3 0
možnosti
PD

P35e80t60r 11D30r80a69p98a25l

24. 5. 2019 14:19

a opět a dokola....člověk neznalý potřebných odborností má nějaký utkvělý pocit, tak začne prudit a naše skvělé zákony mu to umožní

2 2
možnosti
PK

Jo, to se takhle jeden člověk neznalý potřebných odborností jednou dostavil k lékaři protože mu bylo blbě, a naše skvělé zákony mu umožnili zjistit, že doktoři v něm po operaci zapomněli svorku. Co se měl co ozývat, když tomu nerozumí.

0 2
možnosti