Diskuze

Zákaz skládkování se blíží, radnice zvažují zkusit lepší třídění či vážení

Do krajské společnosti na likvidaci odpadů se zatím z Olomouckého kraje zapojilo devadesát z celkem čtyř stovek obcí, i ty ostatní se přitom musí nachystat na zákaz skládkování od roku 2030. Zvažovaná řešení jsou různá.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Byl bych vdecny, kdyby vetsinou vysokoskolsky a novinarsky odpad PRESTAL LHAT! Od roku 2030 NENI KONEC SKLADKOVANI ALE NESMI SE NA SKLADKU VYVAZET TRIDITELNY ODPAD! !!

0 0
možnosti
JH

J66a86n 28H93l60a56v48á39č

12. 11. 2023 8:36

Ono se to snadno přikáže , ale hůř realizuje.

0 0
možnosti

Když jsme dělali před dvaceti lety v Německu, tak jsme byli ubytovaný nedaleko Drážďan, na vesnici. A tam ve svozový den bylo u každého baráku 5 nebo šest pytlů,kromě popelnice, a v každém pytli něco jiného. A přijelo auto a naložili ten,,svůj " pytel. A takhle jsme třídili už na pokojích. Jednou někdo hodil papír mezi plechovky a majitelka penzionu se mohla zbláznit,když to zjistila. Tvrdila že by za to dostala pokutu a zdražili by jí svoz.

0 0
možnosti
TL

Fajn, v pohodě. Ekologie je důležitá, o tom nemůže být pochyb a lidé se chovají jako smyslů zbavení. Osobně se snažím maximálně třídit.

Ale bude ten zákaz platit celosvětově, nebo jen zase EU zachraňuje svět? Jde totiž o to, že Evropané platí obrovské množství peněz za všechno ohledně ekologie a jiné kontinenty to mají dost na háku 🤷‍♂️

2 0
možnosti
AW

Bylo rozhodnuto, že Evropa jako civilizovaný světadíl bude premiantem ve všem. Ostatní se rozhodnou dle svého. Samozřejmě ve prospěch svých lidí. Proto tu máme dřevěné tácky a jinde se vylévají tuny odpadů do moře...

2 1
možnosti