Diskuze

Řidič zpanikařil kvůli policejním majákům, při honičce těsně minul kočárek

Policejní majáky ve zpětných zrcátkách si špatně vysvětlil mladý řidič v Liberci. Protože za volantem silného vozu neměl co dělat, zpanikařil a začal hlídce ujíždět. Policisté by si přitom jeho mercedesu vůbec nevšímali, protože pospíchali k jinému případu. Takto se však za mladíkem pustili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Mělo být plus...

0 0
možnosti
EM

E14m51i45l 30M72i20n28á18ř

10. 12. 2020 17:10

Nesouhlasím s těma honičkama v ulicích, kde jsou lidi. Kvůli řízení se zákazem mohou umřít lidi. Ano mohl to být vrah, ale ani to není důvod pro ohrožení dalších lidí.

Je dobře, že PČR má rámy na autech. Ve videu jsou minimálně dvě situace, kde by Mercedesa šlo otočit napříč. Jedna hned na začátku. Kluci policajtský trénujte to, a používejte ihned, když je jasné že ujíždí! (jde to i bez rámu)

0 0
možnosti
SN

A zase rozmazaná spz proč se pořád donekonečna takový chrání, proč se nemůže lidem ukázat co to jsou zač, kdo to je tu stejně tak jako při záběrech u soudů kdy se tam všichni schovávají za různé dokumenty, kapuce atd., ale to byli hrdinové když ujíždějí v autě nebo okradou staré lidi, ale když už neví jak dál tak rychle ruce nahoru. RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Pokutička kterou nezaplatí, podmínečka na 6 měsíců a další zákaz řízení do sbírky. Vsadíte se? A nebýt nouzový stav (vyšší trestní sazby), tak to bude i bez té podmínečky.

1 0
možnosti
JV

Za tuhle neskutečnou prasárnu, při které ohrozil množství lidí kolem jen dva roky? Tohle je opravdu kocourkov! Rv

3 0
možnosti

Jediným řešením těhle situací je dostat pronásledovaného mimo obec, mimo provoz a střílet. Zákon musí pak jasně říci, že v takových případech je viníkem za své zranění či za zranění spolujezdce vždy ujíždějící řidič, nikoli PČR.

1 0
možnosti

Měly tu vyhulenou fetku vytlačit ze silnice.

4 0
možnosti
LN

0:11 - ještě dádá blinkr ;-D

0:49 - hodně dobrý manévr R^

Sečteno podtrženo: Měl by dostat doživotní zákaz řízení!!

2 1
možnosti
ST

Ten blinkr dal několikrát všude, a dokonce i jak má - před změnou směru jízdy, ne až během změny. To mě dost zarazilo, u řidiče, který se snaží ujet pronásledovateli.

A ten manévr v 0:49 - 0:51, ten byl fakt dobrý, Simir by možná zbledl závistí :)

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti