Diskuze

Desetikorunu, nebo život, hrozil lupič seniorovi. Ten ho praštil kolem

Lupič, který kvůli desetikoruně napadl seniora v České Lípě, skončil ve vazbě. S ohledem na množství jeho předešlých trestních záznamů se může dočkat až desetiletého pobytu za mřížemi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P77e23t24r 46B81a26r96t15o75š

31. 8. 2023 14:24

18x trestany recidivista by mel byt zavreny na dozivoti a ne dostat podminku. Priste az nekoho zabije, tak co? Je evidentne nepolepsitelny.

2 0
možnosti
LK

Za každou korunu rok v base

0 0
možnosti
MZ

ch...chleba s tvarohem nebo život!

0 0
možnosti
LL

Zpočátku mi to i přišlo úsměvné, ale chudák stařík to taky nemusel zvládnout. Šílené, čeho jsou někteří schopni...

6 0
možnosti
Foto

Tu nakládačku si lupič zasloužil. Je jedno, že to byla jen desetikoruna. U loupeže nehraje ukradená (nebo spíše uloupená) částka roli.

6 0
možnosti
MH

Je to hodnej kluk. Už byl několikrát zavřenej.

4 0
možnosti
DK

18 trestných záznamů v podmínce? K čemu je takový člověk? Tady by měla přijít úprava zákona na 2x a dost. Slušný člověk aby se bál na spoustě míst vůbec vystrčit nos. Já se o víkendu dostal do konfliktu s nějakou smažkou jenom proto, že jsem na jeho otázku "nemáš cigaretu" odpověděl "ne, nemam, nekouřim". Když na to přijde, jeho nechají být, protože to bude známá firma a mě budou popotahovat. Nejsem agresivní člověk a konfliktům se snažím vyhýbat, ale zlu a šmejdům ustupovat nebudu.

14 0
možnosti
SN

Malá plynová pistole s pepřovými kapslemi může být o rozměrech malé peněženky. Vystřelíte pár nábojů a máte klid. Smažka kolikrát vycejtí, že pod bundou máte hool.

1 0
možnosti