Řidička si nevšimla, že vůz před ní brzdí. Nabourala do policejní služebny

  • 7
Nehodu dvou osobních automobilů odpoledne řešili policisté ve Smržovce na Jablonecku. Ti si budou muset navíc opravit služebnu, jelikož jeden z vozů skončil přímo v jejím vchodu. Ani jedna z řidiček se při nehodě nezranila.

Nehoda se stala ve středu odpoledne. „Ve 14:50 hodin došlo na Lidickém náměstí ke střetu osobního vozidla Volkswagen Golf a Volkswagen Touareg. Řidička Golfu dávala přednost mamince s kočárkem, proto přibrzdila. Za ní jedoucí řidička v Touaregu nedobrzdila a nabourala do Golfu,“ popsala nehodu policejní mluvčí Ivana Baláková.

Střet vozidel následně odhodil Touarega na budovu policejní služebny. „Vůz narazil do vstupního portálu,“ zmiňuje mluvčí.

Nehoda způsobila dvacetitisícovou škodu na Golfu a osmdesátitisícovou škodu na Touaregu. „Na vstupním portálu je škoda zhruba deset tisíc korun,“ informovala Baláková.

Obě řidičky usedly za volant střízlivé, při nehodě se nikdo nezranil.

Auta se střetla na Lidickém náměstí.

Auta se střetla na Lidickém náměstí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz