Diskuze

Příběh podnikatele Vařila: od autobusů až po výstřel z brokovnice

MF DNES mapuje život podnikatele Jiřího Vařila, který patrně v afektu vystřelil před svým domem z brokovnice po lidech v autě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Předchozí článek popisuje, že vyšel ven na veřejné prostranství a pálil z brokovnice na auto plné lidí. Něco není v pořádku. Vystřelil na kapotu a čelní sklo vozidla. Střílet z brokovnice na čelní sklo z takové blízkosti není výtržnictví, ale pokus o zabití. Může být pod tlakem, může mu být vyhrožováno, ale po tomto skutku by měl být ve vazbě.

0 0
možnosti
JB

J21i59ř62í 31B74a56x30a

12. 2. 2019 21:40

Článek má odrovnat Jiřího Vařila, který mnoha lidem vadí. Je to hnus!

0 0
možnosti
JH

J90a46n 68H60a66v64r54d29a

12. 2. 2019 15:47

Investigativní novinář Tauchman ;-D;-D;-D

Tak hlavně pokydat v rámci objasňování špíny jakože úplně všechny kromě sebe sama... Ke komu má asi pan investigativní novinář Tauchman blízko, tipnete? ;-D

Nezpochybňuji nikterak meritus, ale jak musí pan investigavec namočit Starosty (přičemž do svinstva byl namočen jeden člověk od Starostů - čili nikoli chobotnička, jak u lidí napojených na zdejší strany zejména ČSSD a ODS (a také v pozadí později ANO), tak to je investigativní hnus mistře Tauchmane.

Dobré by bylo poznamenat, že poslední průšvih s libereckým dopravním podnikem pochází nejvíce z dlouhé doby, kdy se na vládě nad Libercem podílela Změna (čili je, ať chce, nebo nechce, za mnohé spoluzodpovědná, jakkoli se na konci třeba podílela na razantním řešení situace).

5 0
možnosti
PK

výkladový slovník: Investigativní novinář = PR pracovník Změny pro Liberec

A autorovi bych příště doporučil používat serióznější zdroje než tohoto pána.

6 0
možnosti
LP

Čím dříve bude ve věznici, tím líp pro naši společnost. Kéž by dostal oněch 8 let, pak by to mohlo být trochu výchovné.

2 1
možnosti