Diskuze

Přijali jsme brutální omezení svobody, říká iniciátor putovní hladovky

Vydržet jeden den bez jídla a pak předat štafetu dalšímu. Architekt Ondřej Pleštil z Liberce vyzval na sociálních sítích zájemce k držení protestní hladovky za zrušení nouzového stavu v ČR. Vadí mu, jak společnost toleruje omezování osobní svobody z nařízení vlády.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WK

Rád bych tímto podpořil pana architekta Pleštila. Forma jeho protestu není vůbec podstatná. Podstatný je obsah! Nejen omezování osobní svobody, ale především znemožnění a v podstatě likvidace mého legálního zdroje obživy, je ten důvod proč i já nesouhlasím s opatřeními související s tzv. koronakrizí!

0 0
možnosti
TP

jj, ty brutále, ty jsi asi nebyl nikdy omezenej na svobodě co? Můžeš se odstěhovat někam, kde tě takhle BRUTÁLNĚ nebudou omezovat na svobodě :D:D

1 1
možnosti
Foto

Tak já jsem zrovna držel tichou pětimintovou protestní hladovku proti putovní hladovce... A nikde o tom nepíšou... ;-D

3 1
možnosti
Foto

Putovní hladovka, to býval ještě nedávno vtip. A vlastně je to vtip pořád. Takhle to dopadá, když je někdo současně pozér, slaboch a hlupák.

7 1
možnosti
JS

Dobrý, jak se chce nějaký magor zviditelnit. Jak tady už někdo psal, jak by se asi choval, kdyby sám nebo někdo z jeho rodiny onemocněl.

6 1
možnosti
MB

A čo vy si predstavujetě Pleštil pod takým slovom brutální?

1 1
možnosti
PH

Tak už tu je dokonce i "Milion roušek pro demokracii", tak by to kucí mohli povýšit na "Milion hladovek pro demokracii". Možná by pak byl klid :-P

5 1
možnosti
LF

Ondřej Pleštil?;-D

Nepraštil se brutálně do hlavy?

3 1
možnosti
LF

iniciátor putovní hladovky

Kdyby hloupost nadnášela....;-D

7 2
možnosti
MV

M52i13l13a49n 90V46i35k

1. 5. 2020 17:45

tak už doletěl nejméně na Mars ;-D

0 0
možnosti