Spisovatel Michal Viewegh odpovídal přes internet

- Spisovatel Michal Viewegh, autor báječných knížek Báječná léta pod psa, Výchova dívek v Čechách a dalších, poskytl v souvislosti s představením nového titulu Povídky o manželství a sexu první živý internetový rozhovor.

Spisovatel Michal Viewegh, autor knížek Báječná léta pod psa, Výchova dívek v Čechách a dalších poskytl v souvislosti s představením svého nového titulu Povídky o manželství a sexu první živý internetový rozhovor.

Na dotazy odpovídal Michal Viewegh z Internet Café Spika, Dlážděná 4, 112 40 v Praze 1.

V internetové podobě veletrhu Svět knihy´99 (http://svetknihy.stranky.cz) nenajdete jen živý rozhovor s Michalem Vieweghem. Od zahájení veletrhu 20. května 1999 se zde představí 125 www stánků z celkového počtu 565 vystavovatelů "kamenného veletrhu". V deníku těchto www stránek se dozvíte nejaktuálnější informace o připravovaných akcích veletržního dění. Dále zde bude v provozu i tiskové středisko pro novináře. Vystavovatelé jeho prostřednictvím získají vedle dalších výhod možnost rozesílat tiskové zprávy akreditovaným novinářům. Široká internetová veřejnost zase může "poklábosit" o zajímavostech veletrhu v oddělení veletržního chatu (diskusní skupiny).


Témata: Michal Viewegh