Jan Kraus křtí svou knihu Uvolněte se, prosím... Kmotry jí byly Jitka Asterová a karikaturista Štěpám Mareš, který moderátorovi daroval i originální portrét

Jan Kraus křtí svou knihu Uvolněte se, prosím... Kmotry jí byly Jitka Asterová a karikaturista Štěpám Mareš, který moderátorovi daroval i originální portrét - Jan Kraus křtí svou knihu Uvolněte se, prosím... Kmotry jí byly Jitka Asterová a karikaturista Štěpám Mareš, který moderátorovi daroval i originální portrét. (25.10.2005) | foto: Dalibor PuchtaiDNES.cz

FOTOSTORY: Uvolněte se, prosím s Krausem

Herec a moderátor Jan Kraus představil svoji novinkou Uvolněte se, prosím. Jedná se o knižní podobu úspěšné televizní talk show. Kmotry knihy byla Jitka Asterová a Štěpán Mareš.

FOTKY ZVĚTŠÍTE KLIKNUTÍM

Jan Kraus podepisuje svou knihu Uvolněte se, prosím...

Křest knihy Uvolněte se, prosím se odehrával ve středu večer v pražském klubu Solidní nejistota.

Jan Kraus křtí svou knihu Uvolněte se, prosím...

"Nakladatel zaplavil trh Krausema. Čekám, že se jich prodá minimálně 200, když si to koupí hosté, co jsou v knížce, a jejich příbuzní," vtipkoval neotřele Kraus o svojí novince.

Jan Kraus podepisuje svou knihu Uvolněte se, prosím...

Uvolněte se, prosím je knižní podoba vybraných rozhovorů ze stejnojmenné populární talk show. V ní Jan Kraus zpovídá své hosty, ať už jsou to muzikanti, herci, sportovci, politici i další.

Jan Kraus křtí svou knihu Uvolněte se, prosím..., spolu s kmotry Jitkou Asterovou a Štěpánem Marešem

Za kmotry si výstřední moderátor zvolil karikaturistu Štěpána Mareše a herečku Jitku Asterovou. Ta se přiznala, že ze slohu měla vždycky čtyřky, přesto se rozhodla napsat také knihu. Jejím kmotrem bude na oplátku Kraus.

Jan Kraus znovu vydává i CD nahrané s jeho bratrem Ivanem

Kraus představoval i CD s názvem Krausovi čtou z knihy - Číslo do nebe. Na cédéčku si mohou příznivci bratrů Krausových poslechnout historický záznam čtení z knížek Co na tobě doschne a Rodinný svět spisovatele a scenáristy Ivana Krause.

Jan Kraus hovoří s Jitkou Asterovou

Na další snímky se podívejte ve fotogalerii.