VIDEO: Marcus & Martinus nevystoupili, Derulo zpíval jen z balkonu

  • 24
Hlavně zklamání se zračilo ve tvářích náctiletých fanynek, které se ve čtvrtek večer vypravily do Tipsport Areny na pražském Výstavišti. Koncert amerického zpěváka Jasona Derula byl zrušen, takže se diváci nedočkali ani norského popového dua Marcus & Martinus.

A že očekávání byla velká. Když šestnáctiletá jednovaječná dvojčata odpoledne dorazila do studia Óčka na rozhovor, před budovou se sešel dav ječících fanynek.

Ten potom zamířil i na Výstaviště, kde měli norští bratři vystoupit jako předskokani Jasona Derula. Jenže pořadatelé do haly nikoho nepustili, důvod dosud není známý. Spekuluje se však o technických problémech od nefunkčního osvětlení po propadlé pódium.

Podle informací Musicserveru nakonec pořadatelé ohlásili zrušení koncertu, „protože se nepodařilo některé technické aspekty vystoupení zaštítit tak, aby nebyla ohrožena bezpečnost vystupujících“.

Nicméně alespoň fanoušci Jasona Derula nakonec neodcházeli úplně bez zážitku. Americký zpěvák totiž zazpíval alespoň improvizovaně z balkonu nad vchodem do haly.

25. října 2018