Ilustrační foto

Ilustrační foto | foto: Profimedia.cz

Sci*Fi*Psi předvedou electroczardash

V rámci nové klubové noci Plastique se v pražském klubu Radost představí dekadentní elektronický projekt Sci*Fi*Psi.

Tato "elektrokupa", jak se Sci*Fi*Psi formálně vymezují, vznikla před pěti lety, kdy vyšly dva neoficiální singly Sexy Day a Bass Diagnosis. Následovalo pár koncertů, asi největší pozornosi se kapele dostalo při vystoupeních na festivalech Summer of Love a Mystic Sk8 Cup.

Sci*Fi*Psi, to je sedm členů, kteří se skrývají za přezdívkami Borek, Rondo, Ghanjee, Louis de Liberté, L.L.Bech, Blanche a ing. Filip Malásek. To zřejmě nebude přezdívka, ale u téhle skupiny člověk nikdy neví.

Loni vydali na nezávislém labelu Phantom Records desku Jetlag, která zaujme nejen skvěle provedeným přebalem, ale také vynikajícím hutným zvukem a čichem pro eklektický styl, který umožňuje snoubit do jednoho celku celou řadu stylů a vlivů.

Jejich produkce se točí kolem elektra a spřátelených žánrů, dá se očekávat, že razantní futuristický styl, který sami označují za electroczardash, si skvěle sedne se profilem klubové noci Plastique, kde se Sci*Fi*Psi představí 16. prosince.

Plastique - nu-skul electro house & fashion night - je večer klubu Radost FX, který reflektuje současný moderní světový trend electro-house music. Ten v poslední době získává ve světě popularitu, důkazem jsou úspěchy umělců typu Miss Kittin, Tiga, Alter Ego nebo Soulwax.

Stálými residenty jsou DJové Tvyks a Vectif. Ve spojení s originální módou a performacemi má noc ambici stát se kultovní. Od ledna se bude Plastique konat každý třetí pátek v měsíci.