VIDEO: Musím trénovat jako atlet, říká Ricky Martin před koncertem

  • 0
Už 9. září se v pražské O2 areně představí hvězda latinopopu Ricky Martin. Šestačtyřicetiletý zpěvák míří do Česka poprvé a publiku slibuje předvést všechny svoje zásadní hity. A také spoustu tanečníků a doprovodných zpěváků. „Na konci je to jako karneval,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz.

„Samozřejmě mám nějaké rituály,“ říká Ricky Martin. Po zvukové zkoušce chodí cvičit, musí se udržovat v dobré kondici. „Moje show je velmi fyzicky náročná a musím trénovat, jako bych byl atlet.“

Vstupenky

Pořiďte si vstupenky na pražský koncert Rickyho Martina.

Na turné, které se zastavilo mimo obvyklých destinací také v Dubaji, Tel Avivu nebo turecké Antalyi, zní hity jako María nebo Livin’ la vida loca. „Mým úkolem je, aby každý, kdo opustí pódium, byl zpocený, protože hodně tancoval, a byl bez hlasu, protože tam všichni zpíváme,“ dodává Martin. „Na konci je to jako karneval.

Fanoušci jsou před koncertem natěšení. Zpěvák dokonce přidává historku o tom, jak na něj jeden z nich čekal až v hotelu. „Přišel jsem zpátky na pokoj a on byl zavřený přímo v mojí skříni! O zkušenostech z fanoušky bych mohl napsat knihu, ale jsem jim za to vděčný,“ přiznává Martin. Celý rozhovor najdete na videu.

,